Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
A. Raif ÖZTÜRK
A. Raif ÖZTÜRK

Ücretsiz OZON TEDAVİSİ

Yine hayretler içinde kalacağınız bir konu seçtim bugün. Önce, Ozon tedavisini ve faydalarını hatırlayalım: “Ozon tedavisi, medikal ozon gazının terapötik(tedavi edici) amaçlarla kullanıldığı bir tedavi metodudur.”

Ücretsiz OZON TEDAVİSİ

Yine hayretler içinde kalacağınız bir konu seçtim bugün.

Önce, Ozon tedavisini ve faydalarını hatırlayalım: Ozon tedavisi, medikal ozon gazının terapötik(tedavi edici) amaçlarla kullanıldığı bir tedavi metodudur.”

Ozon tedavisinin amacı: kişinin dolaşım sistemine O3 molekülü olarak bilinen ozon gazı verilerek, vücudun oksijenlenmesini artıran; bağışıklık sistemini desteklemek, birçok hastalığı veya yarayı tedavi etmek ve patojen(hastalık yapıcı) mikroorganizmaları uzaklaştırmak, kan dolaşımını iyileştirilmesini sağlamak ve enfeksiyonlarla savaşmaktır.

En yaygın, en önemli ve etkili metodu; kişiden alınan 100 ml. civarındaki kanın, özel bir steril tüpte ozonla karıştırılıp, kişiye geri verilmesidir.

İşlem 20-30 dakika sürer ve mutlaka uzman doktorlar tarafından uygulanmalıdır.

FAYDALARINDAN SADECE BİRKAÇI:

Vücudun enfeksiyonlara karşı Bağışıklık Sistemini güçlendirerek direncini artırır. Antiviral, antibakteriyel ve antifungal özellikleri vardır.

Yaşlanma etkilerini geciktirir, serbest radikallerle savaşarak cilt kalitesini artırır ve Hücresel Yenilenme (Anti-Aging) için çok önemlidir.

Eklem kireçlenmesi, bel-boyun fıtığı gibi durumlarda iltihabı baskılayarak ağrıyı hafifletir. Kan akışını iyileştirir; iyileşmesi güç olan yaralarda, doku onarımını hızlandırır ve Dolaşım sistemlerini destekler.

Karaciğer ve böbreklerin yükünü hafifleterek metabolizmayı hızlandırır ve vücuttan toksinlerin atılmasına (Detoksifikasyona) ve arındırılmasına yardımcı olur.

Bu etkileriyle; kronik yorgunluk, halsizlik, romatizmal ağrılar, diyabetik yaralar, dolaşım bozuklukları, cilt hastalıkları (sedef/egzama) ve viral enfeksiyonların destekleyici tedavisinde başarıyla kullanılır.

Bu özet faydalara, bazı Hastahane ve Doktorlar tarafından 30’un üzerinde birçok faydalar daha ekleniyor.

2025’in Seans ücretleri: 1500 ile 5000- TL aralığında değişmektedir. En az 3 seans yapılmalı ve hastalığın durumuna, seyrine ve hedef gayeye göre 10 seans da yapılabilir. Yani tam tedavi, 40 000-50 000 TL civarındadır.

Bu özetlemeden sonra, gelelim ÜCRETSİZ OZON TEDÂVİYE:

Atmosferdeki (Özellikle Statosfer ve Troposferdeki) koruyucu ozon tabakası, günün her saatinde Güneş ışınlarını filtrelemeye devam eder.

Ancak Atmosferin üst tabakalarında biriken ozon gazı, gece boyunca soğuma ve hava hareketleriyle (Stratosfere ve Troposfere) yani yeryüzüne yaklaşır.

Sabahın erken saatlerinde iyice inerek, yoğunlaşan faydalı ozon sebebiyle; sabah namazı vaktinde, havadaki ferahlık ve zindelik hissinin temel sebebini oluşturur.

Daha açık ve net bir ifadeyle: Sabah Namazı vakti, atmosferdeki faydalı ozon gazı yeryüzüne inerek, o saatlerde cami yolundaki müminleri kuşatarak, ücretsiz ozon tedavisine başlar. Süreklilikte ise zindeliklerle, yaşlanmayı ertelemelerle, sağlıktaki müspet gelişmelerle, cilt yenilemeleriyle kendini gösterir.

Beykoz’un (2017 yılı) Müftüsü Hüseyin hocamızın, ilgili açıklamaları şöyleydi:

Ozon gazı insanın bedenine ferahlık ve canlılık verirken, iç dünyasına da berraklık veriyor. Gecenin sonuna doğru insan bedeninde salgılanan kortizol hormonu*, sabah namazı vakti Allah cc ile Kâbe’nin şubesi olan camilerdeki buluşmasını gerçekleştiren bahtiyarları, yeni güne Ozon tedavisiyle hazırlıyor.

İlâhî Ozon tedavi mükâfatı, Sabah namazı cemaatine; Rûh hâlini dengeleyen mutluluk hissini uyandıran, Rûh ve beden uyumunu senkronize eden İlâhi bir lütuf olarak, sabahın seherinde alınan, Rûhun ilk ve verimli gıdası olarak sunuluyor.

(*Kortizol hormonu; Böbreküstü bezleri tarafından üretilen, vücudun stresle başa çıkmasını sağlayan ve metabolizmayı düzenleyen doğal bir hormondur.)

NOT: Şu anda Bolu Müftüsü olan Hüseyin hocam, bir sohbetinde yukarıdaki faydaların çoğunu da anlatmıştı…

Bu olağanüstü güzellikler, Niçin EŞANTİYON?

ÇÜNKÜ Eşantiyon; tanıtım, teşvik ve alıştırma maksadıyla, ana ürünün yanında ücretsiz verilen hediyelere denildiği için, Sabah namazlarına sürekli devam eden bahtiyar Müminlere sunulan Ozon tedavisi de, fazladan (yani eşantiyondan) bir teşviktir.

Ozon tedavisi sabah namazlarına en önemli teşvik olduğu gibi, üstelik de sabah namazları ŞÂHİTLİ bir namazdır.

Bakınız İsrâ Süresi, 78. Ayetin son kısmında: “…bir de sabah namazını (kıl)! Çünkü sabah namazı (gece ve gündüz melekleri tarafından) şahit olunan (bir namaz)dır”. Buyruluyor.

Yani Görevi devreden ve devralan bu melekler, Allah’ın huzuruna çıktıklarında, (Yüce Rabbimiz bildiği halde) sizin sabah namazını camide kıldığınıza, bizzat şahitlik ederler.

İşte Muhammedî SAV müjdeler: Sabah namazını cemaatle(özellikle camide) kılan kimse, Allah’ın güvencesindedir” (Müslim, Mesâcid 261, 262)

 “Kim sabah namazını cemaatle kılarsa, bütün gece namaz kılmış gibidir.” (Müslim, Mesâcid, 260.)

Allah aşkına, böylesine önemli bir eşantiyon ve uhrevî avantajlar, aklını kullananlar tarafından kaçırılır mı hiç? Vesselâm.

A. Raif ÖZTÜRK
A. Raif ÖZTÜRK HAKKINDA

A. Raif ÖZTÜRK... 20 Nisan 1950 yılında Tekirdağ Çorlu’da doğan Raif Öztürk, ilkokulu Çatalca’da okudu. O dönemin şartlarına göre eğitimini ve iş yaşantısını birlikte sürdürmeyi hedefleyen A. Raif Öztürk, Meslekî Ortaokulu Paşabahçe’de sürdürerek, Sultanahmet Meslek Lisesi’nde özel olarak Makine Yüksek Teknik Ressamlığa devam etti. Türkiye Şişe ve Cam fabrikalarında 26 sene ‘Robotik ve Tam Otomatik Makineler Üretim Hattı Makine Teknisyenliği’ & Fabrika Vardiya amirliği yaptı. ‘Özel Araştırma, Geliştirme ve Eğitmen’ (ARGE) görevlisi olarak 1980’de İngiltere’ye, 1986 yılında da Japonya’ya giden yazarımız, dönüşünde de Meslek Lisesi mezunlarına, (Üretim makinaları, Kalite çemberleri ve beyin fırtınası teknikleri hakkında) iş programlamaları, eğitmenlik, rehberlik ve liderlik dersleri verdi. 1990 yılında Türkiye Şişe Cam Fabrikalarından kendi isteğiyle emekli olan A. Raif Öztürk, Öz Emek Spor Ltd. Şt. Mağazalarını açarak, hâlen işletmeye devam etmektedir. 1990’lı yıllarda bir yıl Diksiyon, bir yıl Osmanlıca, iki yıl da Arapça eğitim alan Öztürk, Halen (1962’den beri) Beykoz, Kavacık’ta ikamet etmektedir. Hiç Kur’ân bilmeyen 30-40 kişiye; aynı anda ve 10 Saatte Kur’ân öğretme uzmanı olan yazarımız, 2014 yılında Sakarya Üniversitesinden “Eğitimciye Eğitim” adıyla eğitim aldıktan sonra, “DEĞERLER EĞİTİMİ UZMANI” sertifikası kazanarak, Beykoz Milli Eğitim Müdürlüğünde ve ülkenin çeşitli illerinde 6 yıldan beri konferanslar ve görsel seminerler vermektedir. Yazarımızın, 2002 yılından bu yana; ‘Fikir Bahçesinden BİR DEMET’, “Derdim bana DERMAN imiş”, ‘Biyoenerji ve Kozmik Bilimin ışığında ŞİFA OLAYI’ adlı Belgesel, tevhid ve tefekkür içerikli kitapları yayınlandı. Sn. Öztürk Ulusal ve Uluslararası Sempozyumlarda, 2015’te Kastamonu Üniversitesinde ve 2018’de Ukrayna Üniversitesindeki sunumlarda kürsü almış olup, hâlen köşe yazılarına ve Kitap çalışmalarına devam etmektedir. 2006 Yılından beri “Dost Beykoz Ailesi” mensubudur…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

OKUNAN MAKALELER

SON HABERLER