2015 Beykoz'un kalkınma yılı olacak

  • 0
  • 7032

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yeni dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında birlik beraberlik vurgusu yapan Başkan Çelikbilek, 2015 yılının Beykoz için daha iyi bir yıl olması için çalışacaklarını ifade etti. Çelikbilek'in yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verildi:

Değerli Beykozlular,

Sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyoruz.  2014 yılında  eğitimden kültüre, spordan sanata, altyapıdan çevreye her alanda sizler için aşk ile çalışarak hizmet üretmeye, sizlerle her ortam ve platformda bir arada olmaya gayret ettik. Her kesimden insanı, 250 bin nüfusumuzu hiçbir ayrım yapmadan kucaklamaya çalıştık. Hepimizin bir yıl içerisinde sevinç ve üzüntü yaşadığımız anlar olmuştur. En büyük dileğim 2015 yılının başta Beykozlular olmak üzere ülkemiz ve tüm insanlık için hayır, huzur ve barışla geçmesidir.

2015 yılında da Beykoz’umuzun daha gelişmesi, kalkınması ve Beykozlu kardeşlerimize en kaliteli,  en verimli hizmet ulaştırmak için bugüne kadar gösterdiğimiz gayreti daha da artırarak, her kesimden vatandaşlarımızla fikir alışverişi ve işbirliği içerisinde, el ele gönül gönüle sürdürme azmi ve inancındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, en önemli hizmetin ‘İnsana yapılan hizmet’ olduğunu belirtiyor,  tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.

Selam ve saygılarımla,

Yücel ÇELİKBİLEK
Beykoz Belediye Başkanı

Beykoz’da iki bin dolarlık vahşi cinayet
Önceki Beykoz’da iki bin dolarlık vahşi cinayet
Beykoz’un sevilen esnafı Bayram Kök son yolculuğuna uğurlandı
Sonraki Beykoz’un sevilen esnafı Bayram Kök son yolculuğuna uğurlandı
Yorumlar (0 Yorum)

Bu içeriğe yorum yapılmadı, yorum yapmak ister misin?

Yorum Yaz