YRP Beykoz Kadın Kolları Başkanı Ümmügülsüm Yılmaz oldu
Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı İskender Közen tarafından yapılan resmi açıklama ile teşkilattaki yeni görevlendirme kamuoyuna duyuruldu. Açıklamada, söz konusu atamanın İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Setenay Kanar’ın olurları ve onayıyla resmiyet kazandığı ifade edildi.
“Beykoz’umuz İçin Hayırlı Olsun”
Görevlendirme kararının ardından teşkilat çalışmalarının kaldığı yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğinin sinyali verilirken, İlçe Başkanı İskender Közen yeni başkanı tebrik etti. Közen, atamanın ilçeye değer katacağını belirterek, “Beykoz’umuz için hayırlı olsun” mesajını paylaştı.
Yeni Kadın Kolları Başkanı Ümmügülsüm Yılmaz’ın önümüzdeki günlerde görevine resmen başlayarak, partinin Beykoz genelindeki üye çalışmalarına ve kadınlara yönelik teşkilatlanma faaliyetlerine hız kazandırması bekleniyor.