Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çubukluspor’un minikleri bir harika

İstanbul Amatör Liglerinde 2018-19 Sezonunda son hafta maçları oynandı.

İstanbul Amatör Liglerinde 2018-19 Sezonunda son hafta maçları oynandı.

Puan hesabının yapılmadığı ve kulüplerin kendi puanlarını, durumlarını kendilerinin tuttuğu U11 Yaş Grubu müsabakaları da tamamlanan müsabakalar arasında idi.

Bir futbol şenliği şeklinde geçen, kenardan teknik sorumluların sahadaki oyunculara taktik veremeyeceği, özgür iradeleri ile neler yapılabileceğinin görüleceği U11 maçlarında Çubukluspor takımı yer aldığı grupta 10 maçın tamamını kazanıp Mor-Sarılı camiaya güzel bir bayram armağanı da vermiş oldu.

cubuklusporunminikleriharik w4yEo kFLG

Resmi bir hüviyete bürünmese de hem kulüp hem de aileler açısından gönüllerin şampiyonu olan Çubukluspor miniklerinin sevinç ve heyecanları görülmeye değerdi. Beykoz İlçesinde altyapı takımlar denince akla ilk gelen antrenörlerden olan Ramazan Sökmez’in, Muhittin Kartal ile birlikte yönettiği U11 Takımının bu başarısı onları spora yönlendiren ailelerinde de heyecanı fazlası ile yaşatmış göründü.

cubuklusporunminikleriharika 3 j2iOJd TMl

Takım Antrenörü Ramazan Sökmez yapmış olduğu açıklamada, "Bu sezonun son heyecanını U11 Yaş Grubu takımımız ile birlikte yaşadık. Muhittin kardeşimin de takımdaki emeklerini kesinlikle göz ardı edemem. Futbolculuk döneminin ardından bu kez teknik kadroda ikinci kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Gerçekten de bu yaş grubunda oynayan çocukları maçlarda izlemek çok farklı bir duygu. Aralarından birçoğu gelecek yıllarda da üst yaş gruplarında şampiyonluklar fazlası ile yaşayacak gibi. Tabii ki bir antrenör olarak bundan gurur duymamak da mümkün değil. Bu arada bir parantez de çocuklarını spora yönlendiren velilere açmak isterim, ne kadar doğru bir tercih yaptıklarını da yaşayarak gördüler." şeklinde konuştu.

Spor Servisi