Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’un köklü kulübünde Başkan değişikliği

Beykoz’un en köklü kulüplerinden olan Kanlıcaspor Spor Kulübünde Olağan Genel Kurul yapıldı heyecanı yaşandı.

Beykoz’un en köklü kulüplerinden olan Kanlıcaspor Spor Kulübünde Olağan Genel

Yılların Boğaziçi kulübünde Genel Kurul'un ardından Mustafa Kaya yeni başkan seçilirken, görevi Remzi Alişan'dan devraldı.

Kırmızı – beyazlı ekibin yeni başkanı Mustafa Kaya çok uzun zamandır kulüp bünyesinde değişik yönetimlerde görev yapmış oldukça deneyimli bir isim olarak bilinmekte.

Mustafa Kaya Başka seçildikten sonra yaptığı ilk açıklamasında, "Bu görev bir bayrak yarışını içermekte… Ben de bayrağı Remzi Başkanımdan devraldım. Kanlıca Kulübü için yoğun bir mesai bizleri bekliyor olacak. Ben ve arkadaşlarım kulübümüzü semtimiz ile en üst seviyede bütünleştirmek istiyoruz. Herkese ulaşabilmek ilk hedefimiz." diye konuştu.

Mustafa Kaya Başkanlığındaki Kanlıca Spor Kulübü Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Mustafa Kaya,

Ahmet Karaman,

Nurettin Öztürk,

Aydın Çaylı,

Hasan Gökbudak

Yedekler:

 Recep Gürbaşak,

Mehmet Bilir,

Ayhan Şentürk,

Yusuf Kıroğlu,

Volkan Vardar

Spor Servisi

Reklamı Geç