Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz Kanlıca’da İETT otobüsü kaza yaptı

Beykoz Kanlıca Mahallesi’nden geçişi sırasında şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıktı.

Beykoz Kanlıca Mahallesi’nden geçişi sırasında şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği İETT

Saat 12.30 sularında Kanlıca Barış Manço Caddesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişinin yaralandığı belirlendi.

Direksiyon hâkimiyetini kaybettiği belirtilen 34 TN 2009 plakalı otobüs şoförü Sait Sefa Aydın’ın da yaralandığı kazada, otobüsün kaldırıma çıkarak kayalıklara çarptığı görüldü.

Olay sonrası vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Birçok vatandaşa olay yerinde müdahale edilirken, yaralı olan vatandaşlarda hastaneye sevk edildi.

Kaza nedeniyle ulaşımda yaşanan aksama, olay sonrası İETT otobüsünün bölgeden kaldırılması sonucu normale döndü.

Kaza sonrası bir vatandaş, otobüsün yoldan çıkarak, duvara vura vura gittiğini ve araç içinde olan herkesin yerlerde olduğunu belirtti.

Haber Merkezi