Beykoz emniyeti 1 ayda aranan 89 kişiyi yakaladı
Beykoz Kaymakamlığı, 1 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında yapılan rutin denetimlerde 40 kişinin gözaltına alındığını, 523 gram uyuşturucu madde yakalandığını duyurdu.
Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, ilçenin huzur ve güvenliğini tahsis etmek amacıyla yürüttüğü asayiş denetimleri hız kesmeden devam ediyor. Beykoz Kaymakamlığı, 1 Temmuz – 1 Ağustos 2026 tarihleri arasını kapsayan bir aylık denetim raporunu kamuoyuyla paylaştı.
İlçe genelinde kamu düzeninin korunması, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi amacıyla yürütülen kapsamlı çalışmalarda önemli sonuçlar elde edildi. Polis ekiplerinin ilçe sınırları içerisinde gerçekleştirdiği şok uygulamalar ve rutin denetimler, suçlulara göz açtırmadı.
Denetimlerde Çarpıcı Rakamlar
Beykoz Kaymakamlığı tarafından yapılan resmi bilgilendirmeye göre, bir aylık süre zarfında gerçekleştirilen faaliyetlerin istatistikleri şu şekilde yansıdı:
- 88 bin 966 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı.
- Trafik ve asayiş yönünden 20 bin 348 araç titizlikle kontrol edildi.
- Çeşitli suçlardan aranması bulunan 89 şahıs kıskıvrak yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
- Denetimler sırasında şüpheli görülen veya suça karışan 40 kişi gözaltına alındı.
- Askeri yükümlülüklerini yerine getirmeyen 101 yoklama kaçağı tespit edilerek haklarında gerekli yasal işlemler başlatıldı.
- Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 523,08 gram muhtelif tür ve miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
- Silahlanmaya karşı yürütülen çalışmalarda ise 13 adet ruhsatsız silah yakalandı.
BEYKOZ’DA ASAYİŞ DENETİMLERİ KARARLILIKLA SÜRÜYOR
Beykoz’da vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından 01 Temmuz – 01 Ağustos 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen asayiş denetimlerinde önemli sonuçlar elde edildi.… pic.twitter.com/kj1sXQtunB
— Beykoz Kaymakamlığı (@tcbeykoz) August 5, 2026
“Mücadelemiz Aralıksız Sürecek”
Vatandaşların güvenli bir ilçede yaşaması için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten yetkililer, kamu düzenini bozmaya yönelik hiçbir girişime müsamaha gösterilmeyeceğinin altını çizdi. Beykoz Kaymakamlığı açıklamasında, suç ve suçlularla mücadelenin önümüzdeki dönemde de aynı kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edeceğini vurguladı.