Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz Akbaba’da faciadan dönüldü

Beykoz’da aşırı hız ve dikkatsizlik az kalsın faciaya neden oluyordu. Kontrolden çıkarak takla atan aracın genç sürücüsü, kazadan hafif yaralı kurtulurken şoka girerek “Ben ölmek istiyorum” diye bağırdı.

Beykoz’da aşırı hız ve dikkatsizlik az kalsın faciaya neden oluyordu.

Beykoz Akbaba’da faciadan dönüldü

Beykoz’da aşırı hız ve dikkatsizlik az kalsın faciaya neden oluyordu. Kontrolden çıkarak takla atan aracın genç sürücüsü, kazadan hafif yaralı kurtulurken şoka girerek “Ben ölmek istiyorum” diye bağırdı.

Olay, akşam saatlerinde Beykoz’un Akbaba Mahallesi, Köyiçi Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre, alkollü olduğu öne sürülen genç bir sürücü, aracıyla caddede aşırı hızla ilerlerken büyük bir tehlikeye davetiye çıkardı.

Hızla ilerleyen sürücü, yolda bulunan çocukları son anda fark ederek iddiaya göre el frenini çekti. Kontrolden çıkan Dacia marka araç, önce kaldırımdaki beton dubalara, ardından da duvara şiddetle çarparak takla attı. Kazanın şiddetiyle kaldırımdaki beton blokların parçalandığı ve yola savrulduğu görüldü.

Ters dönen ve ön kısmı hurdaya dönen araçtan sızan yakıt çevrede paniğe neden olurken, vatandaşlar olası bir patlama veya yangın riskine karşı birbirlerini uyardı. Kazanın ardından araçtan kendi imkanlarıyla ve mucizevi bir şekilde hafif yaralı olarak çıkan genç sürücü ise olayın etkisiyle büyük bir şok yaşadı. Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında sinir krizi geçiren gencin, “Ben ölmek istiyorum, ben bugün öleceğim!” diyerek bağırdığı öğrenildi.

Olay anında caddede yayaların ve çocukların bulunması yürekleri ağza getirdi. Aracın yayaların veya çocukların üzerine devrilmemesi, mahalleliyi derin bir nefes aldırırken “Büyük bir faciadan dönüldü” yorumlarına neden oldu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerin olay yerine intikal etmesinin ardından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.