Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı’ndan Beykoz ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Beykoz’da geçtiğimiz aylarda büyük kayıplar veren iş insanı Ekrem Tuncer’e taziye ziyaretinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Beykoz'da geçtiğimiz

Beykoz’un tanınmış iş insanı Ekrem Tuncer, geçtiğimiz aylarda hem babası Ahmet Tuncer’i hem de amcası tiyatro sanatçısı Mehmet Ali Tuncer’i toprağa vermişti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın da taziye telefonuyla manevi destek verdiği Ekrem Tuncer’e bir taziye ziyareti de Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz gerçekleştirdi.

Altınöz, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Görüş davasının ve Yeniden Refah Partisi’nin Beykoz’daki temsilcisi şeklinde bahsetti.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, şu ifadeleri kullandı:

” Milli Görüş davasının ve Yeniden Refah Partisi’nin Beykoz’daki temsilcisi Tuncer ailesinin, yakın zamanda ahirete irtihal eden aile büyüklerinden; samimi bir Müslüman olarak müspet tiyatro sanatını halkımıza sunan Mehmet Ali Tuncer için, değerli kardeşim Ekrem Tuncer’e taziye ziyaretinde bulunduk. Malıyla ve canıyla cihad eden merhuma Yüce Rabbimden rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet, makamı âli olsun.”