Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2. MarmaRUN, Beykoz Sahili’nde koşuldu

Marmara Üniversitesi organize edilen ve Mezunlar Ofisi tarafından yürütülen MarmaRUN koşusunun ikincisi gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi organize edilen ve Mezunlar Ofisi tarafından yürütülen MarmaRUN

Marmara Üniversitesi'nce "İstanbul manzarası eşliğinde Boğaz'da koşuyoruz" sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen MarmaRUN koşusu gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi’nin girişimleriyle organize edilen MarmaRUN, üniversitenin Anadolu Hisarı Yerleşkesi’nde, koşuldu.

Anadoluhisarı'ndan başlayarak Çubuklu İskelesi'nden geriye dönen katılımcıların 9 kilometreli koşusu yine üniversitenin Anadoluhisarı'ndaki kampüsünde sona erdi.

Çok sayıda katılımcının yer aldığı koşunun startı Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar,  tarafından verildi.

Vatandaşları sağlıklı yaşam ve spora teşvik etmek amacıyla bu yıl ikincisi organize edilen MarmaRUN Koşusu'nda profesyonel koşucular ile amatör sporcular da yer aldı.

MarmaRUN koşusunun gerçekleştirildiği Anadoluhisarı – Çubuklu İskelesi arasındaki güzergah ise emniyet güçleri tarafından trafiğe kapatıldı.

Koşunun ardından Genel Klasman, Kadın-Erkek, En Yaşlı Kadın Koşucu, En Yaşlı Erkek Koşucu başta olmak üzere 16 farklı kategori ve yaş grubunda dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi.

ikincimarmarunbeykoz 5 lf7fJOm HN

Final çizgisine yaklaşan sporculardan bazıları Barış Pınarı Harekatı'na destek olmak için asker selamı verdi.

MarmaRUN koşusunu erkekler kategorisinde Ünal Münükoğlu, kadınlar kategorisinde ise Maryam Korkchi 1. oldu.

Haber Merkezi