Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TFF İstanbul Temsilciliğinden 10 Ocak kutlaması

TFF İstanbul İl Temsilciliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle spor muhabirlerine bir yemek verdi. TFF yemeğine Dost Beykoz’u temsilen Spor Müdürü Talip Ercan katıldı.

TFF İstanbul İl Temsilciliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Avukat Özkan Burak Özmen ve çalışma arkadaşları Zeytinburnu Belediyesi Mimoza Kafe-Restoran'da, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü özel bir programla kutladı.

İstanbul Amatör Liglerinde yıllardır emek veren Amatör Spor Gönüllüsü Spor Medyası temsilcilerinin davetli olduğu program oldukça nezih bir ortamda gerçekleşti.

İstanbul gibi geniş bir alanda Çatalca-Silivri bölgesinden, Tuzla Bölgesine kadar Amatör futbolun sahadaki gözü kulağı, haber sayfalarında emektarları olan yerel gazeteciler ile yapılan buluşma oldukça anlamlıydı.

tff talip erc QsPYI6nwBg

TFF İstanbul İl Temsilcisi Av. Özkan Burak Özmen spor medyası emektarları ile buluşmaktan mutlu olduğunu belirtirken medya temsilcileri adına Amatör Lig İmtiyaz Sahibi Ali Kemal Demir davet için teşekkürlerini iletti ve kendi açısından yaşanan bazı sorunları aktarıp TFF İstanbul Temsilcilerine aktarımda bulundu.

TFF Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri,  Amatör İşler Koordinatörü Ahmet Kurşun, Amatör Futbol Direktörü Zafer Şen, TFF İstanbul İl temsilcisi Av. Özkan Burak Özmen, İl Başkan Yardımcıları Ali Haydar Akın ve Recep Kelment, Basın Mensupları Kadir Küçükay, Ahmet Karali, Talip Ercan, İbrahim Keskin, Engin Akın, İskender Kordu, Yılmaz Aktepe, Kemal Özgüner, Murat Nazik, Ali Kemal Demir ve Öner Yığrık gibi isimlerin hazır bulunduğu programda konuşan TFF İstanbul İl Temsilcisi Av. Burak Özmen, gazetecilerin zorlu koşullarda çalışan emekçiler olduklarını ve bu özel günde basın mensuplarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Özmen, programa katılan Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri, Amatör İşler Koordinatörü Ahmet Kurşun, Amatör Futbol Direktörü Zafer Şen, İl Başkan Yardımcıları Ali Haydar Akın ve Recep Kelment’e teşekkürlerini dile getirdi.

tff talip ercan 3 RyKrohlrRl

Programa katılan medya temsilcileri adına söz alan Amatör Lig İmtiyaz Sahibi Ali Kemal Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Demir, arkadaşları adına emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, gazetecilerin zorlu şartlar altında görevlerini yerine getirdiklerini ve bu tür anlamlı organizasyonların motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Demir, takip ettikleri maçlar ve süreçte tespit ettiği bazı aksaklıkları ev sahiplerine aktardı.

Spor Servisi