Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Taner Aksu’dan veryansın! Beykoz’un hak ettiği bu değil…

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Beykoz Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesi Taner Aksu Dost Beykoz’a konuştu.

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Beykoz Belediyesi eski

Taner Aksu’dan veryansın! Beykoz’un hak ettiği bu değil…

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Beykoz Belediyesi eski Başkan Yardımcısı, Meclis Üyesi Taner Aksu Dost Beykoz’a konuştu.

Sosyal medyadaki eleştirel paylaşımları nedeniyle CHP kanadında zaman zaman eleştirilen Meclis Üyesi Taner Aksu, Başkan Köseler döneminde Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştü.

Dost Beykoz’un sorularını yanıtlayan Aksu, Köseler’in tutuklanmasının ardından Vekil olarak kendisini işaret ettiğini ancak bunun gerçekleşmediğini, karmaşık bir yapının olduğunu ve bunu görerek vekil seçiminden sonra istifa ettiğini söyledi.

Aksu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Belediye Başkanlarımız tutuklu, kendileri ve aileleri perişan. Ormanlarımız yanıyor. Köylünün evi, tarlası, ekini, hayvanı yanıyor. Yaban hayvanları, bitki, börtü böcek yanıyor. Köyler yok oluyor, insanlar ölüyor. Bizde eğlence gırla devam. Herkes kendine yakışanı yapar” ifadeleriyle mevcut yönetimin ilerleyişinden duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

Dost Beykoz’a yaptığı açıklamada, Vekil Başkan Özlem Vural Gürzel’in sosyal medya belediyeciliği yaptığını ve bunun doğru olmadığını söyleyen Aksu, “İBB’de yapılmayan, diğer tutuklu başkanların belediyelerinde yapılmayan Beykoz’da yapılıyor. Kendi ismini öne çıkarma çabası var. Tamamen görseller üzerinden yürütülen bir süreç görüyoruz” dedi.

Bu ay ödenmesi gereken maaşların son kısmının da Cuma günü ödendiğini hatırlatan Taner Aksu, “memuruna işçisine maaş ödeyemeyen belediye ve yönetimi her hafta bir festival yapıyor. 2 saatlik bir konser emekçilerimizin haklarından daha önemli değil. Biz Meclis Üyeleriyle birlikte ortak mutabakat kurularak yönetimin yapılacağını noktasında fikir birliğine varmıştık. Bugün gördüğümüz Özlem Hanım’ın kendisinin dışarıdan atadığı ya da atanması için gönderilen isimlerle bir yönetim çabası var. Bunu tasvip etmiyorum.” ifadelerini kullandı.

Taner Aksu, yine Dost Beykoz’un gündeme getirdiği, “Gürzel, AK Parti’ye mi geçiyor?” haberinin ardından kendisine meclis üyeleri olarak açıklama yapmasının doğru olacağını telkin ettiklerini ve Gürzel’in de bu teklifi kabul ettiğini söyledi.

Aksu, “Bizim bu teklifimiz kabul edildi ancak sonrası gelmedi. Sürekli bir geçiştirme politikası güdülüyor. Beykoz halkı görmezden gelinerek bu süreç gitmez. Emekçilerimiz ekmek paralarını beklerken biz sefa içindeyiz. Doğru mu? Hak mı?” diye konuştu.