Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sahte içki furyasına Beykoz da dahil oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentte çok sayıda ilçenin yanı sıra Beykoz’da da sahte içki operasyonu yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentte çok sayıda ilçenin yanı sıra

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çok sayıda ilçede sahte içki kaçakçılığının önlenmesi ve şüphelilerinin yakalanmasına ilişkin operasyonlar yaptı.

Etil ve metil alkolden sahte içki üreten şüphelilerin kimlik ve adreslerini belirleyen ekipler, Beykoz'un yanı sıra 7 ilçede belirlenen ikametlere, iş yerlerine ve araçlara operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 9 şüpheli yakalanırken, adreslerdeki aramalarda, 32 bin 862 litre kaçak metil ve etil alkol, 227 sahte içki ile damıtma makinesi ele geçirildi.

Şüphelilerden 3'ü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 6'sının işlemleri sürüyor.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nden son yapılan açıklamada sahte içki nedeniyle 31 kişinin hayatını kaybettiği belirtilmişti. 

Haber Merkezi