Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sabri amcanın göz yaşartan mutluluğu

Sabri Gökgöz, tekerlekli sandalyeli ve Beykozlu bir vatandaş. Evinden dışarıya çıkabilmek için ayaklarını kullanan kişilerden biraz daha fazla emek harcıyor. Sabri Amca’nın evinin hemen önünde bir merdiven var.

Sabri Gökgöz, tekerlekli sandalyeli ve Beykozlu bir vatandaş. Evinden dışarıya

Merdivenlerden inip çıkamadığı için, iki kalasla kendince çözüm üretmiş. Yine de bu kalasların üzerinden güvenli bir şekilde geçebilmek kolay değil. Bunun üzerine Sabri GökgözBeykoz Belediyesi'nden yardım istemiş. 

Beykoz BelediyesiSabri Amca'nın talebini değerlendirmiş ve kısa süre içerisinde merdivenli yolun üzerine yokuşlu bir köprü inşa etmiş. Sabri Gökgöz, artık evinin dışına rahatça çıkabiliyor ve güvenli bir şekilde de merdivenli yoldan geçebiliyor. 

İşte Sabri Amca'nın Dost Beykoz'a ulaştırdığı elektronik postada anlattıkları: 

Merhaba, 

Ben, Beykoz Belediyesi’ne bana özel hayati bir hizmet sağladıkları için sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Engelliyim ve oturduğum evin merdivenli olması nedeniyle evden dışarı çıkamıyordum. Beykoz Belediyesi bir ricamla kapımın önüne köprü yaptı. Artık rahatça evimden çıkabiliyorum. Bu hizmeti getirdiği için Beykoz Belediyesi'ne sonsuz teşekkür ederim. Dost Beykoz olarak paylaşırsanız beni çok sevindirirsiniz. 

Saygılarımla,

SABRİ GÖKGÖZ