Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Riva’da yangın merdiveni skandalı

İstanbul’da bir organizasyon şirketinde çalışan Mustafa Bayır, bir toplantıya katılmak için Beykoz Riva’daki 4 yıldızlı otele gitti.

İstanbul'da bir organizasyon şirketinde çalışan Mustafa Bayır, bir toplantıya katılmak

Toplantının ses kaydını yapmakla görevli Bayır, toplantı salonunda acil çıkış kapısından gelen sesin katılımcıları ve ses kaydını olumsuz etkilemesi üzerine kapıyı kapatmak istedi. Kapıyı kapatmaya uğraşan Bayır, rüzgârın etkisiyle 3 metre yüksekten toprak zemine düştü.

Olayda 2 bileği kırılan Bayır, otelin işletmecisine tazminat davası açtı. Dava dilekçesinde, acil çıkış kapısının iptal edilmesine rağmen üzerinde “exit-çıkış” yazdığı, buna karşın kapının dışa bakan kısmında acil durumda binanın tahliyesi için kullanılan yangın merdivenlerinin bulunmadığı belirtildi. Dilekçede, iptal edilmeyen kapının adeta bir tuzağa dönüştüğü iddia edildi. Bayır, 35 bin TL tazminat istedi.

Haber Merkezi
Reklamı Geç