Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özlem Vural Gürzel Beykoz’da artistlik okulu mu açıyor?

Beykoz Belediyesi ulusal kanallarda yorumculuk yaparak her yıl yüzbinlerce dolar kazanan isimlerle Beykoz’da medya okulu açıyor.

Beykoz Belediyesi ulusal kanallarda yorumculuk yaparak her yıl yüzbinlerce dolar

Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel’in, AK Parti’ye katılmasının hemen ardından bir araya geldiği popülist medya isimlerinin eğitim verecekleri Medya Okulu açması tepkilere neden oldu.

Beykoz Belediyesi ulusal kanallarda yorumculuk yaparak her yıl yüzbinlerce dolar kazanan isimlerle Beykoz’da medya okulu açıyor.

Beykoz Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce hazırlanan programın başvurularının başladığı, 28 Aralık 2025 gününe kadar başvuruların alınacağı ilan edilirken, katılıma 18-30 yaş sınırlaması getirildiği ve medya okulunun 2 ay süreceği kaydedildi.

Beykoz Medya Okulu’nda ders verecek isimlerin birçoğunun Gürzel’in AK Parti’ye geçmesinin hemen ardından bir araya geldiği medya mensuplarından oluşması dikkati çekerken, bu isimlere kaç para ödeneceği de merak konusu oldu.

artis haber 2

Beykoz medyasına ilan vermekten korkuyorlar

Beykoz medyasına ilan vermekten imtina eden ve yasal dayanak olmadığını öne süren Beykoz Belediyesi’nin, TV’lerde yorumculuk ya da spikerlik yaparak her yıl binlerce dolar kazanan, Bülent Aydın, Fulya Öztürk, Taha Hüseyin Karagöz, Başak Şengül ve Türker Akıncı gibi isimlere ne kadar ödeme yapacağı sorgulandı.

Beykoz Belediyesi’nde olmayan bir şeyin projelendirilmesi şaşkınlıkla karşılanırken, bu fikrin nasıl ortaya çıktığı, Beykoz’a ne faydası olacağı merak konusu olurken, “kaynak aktarımı için Beykoz Belediyesi mi kurban seçildi?” sorusu gündeme geldi.

Personel maaşını ödeyemezken, medya okulu açmak

Bundan iki ay öncesinde personel maaşını iki taksitte ödeyebilen Beykoz Belediyesi’nin açmış olduğu medya okulunun akademik yönü nedir? Kurs sonunda kursiyerlere verilecek sertifikaların bir geçerliliği olacak mı? Sorularına yanıt aranırken, başvurularında sınırlı sayıda kabul edileceği ilan edildi.

Beykoz Belediyesi’nin açmayı planladığı Beykoz Medya Okulu’nda şu isimlerin ders vereceği bildirildi:

Buket Aydın, Fulya Öztürk, Taha Hüseyin Karagöz, Başka Şengül, Çağlar Cilara, Türker Akıncı, Hamza Özdemir, Cuma Obuz, Meliha Ünal…