Özel Güvenlik İşverenleri Sendikası Başkanı Salih Dursun oldu
Beykoz’un yakından tanıdığı iş insanı Salih Dursun, Özel Güvenlik İşverenleri Sendikası 4. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa seçildi.
Özel Güvenlik İşverenleri Sendikası (ÖGİS) 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Genel Kurul’da Genel Başkanlığa Beykoz’un yakından tanıdığı iş adamı ve siyasetçi Salih Dursun seçildi.
Dursun, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada “kendisine destek veren yol arkadaşlarına” teşekkür etti.
Açıklamasında devraldığı görevi bir makam olarak değil büyük bir sorumluluk olarak gördüğünü ifade eden Salih Dursun, “2013 yılından bugüne kadar bu sendikaya emek veren, elini taşın altına koyan, bayrağı bugüne taşıyan tüm meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Biz bugün bir bayrağı devraldık. Biliyoruz ki yarın bizler de devredeceğiz. Önemli olan; her gelenin bir öncekinden aldığı noktayı daha ileriye taşıması, ortak akılla, gönül birliğiyle bu sektöre katkı sunmasıdır. Ancak bu şekilde özel güvenlik sektörü hak ettiği saygınlığa ulaşacaktır.
Türkiye’nin dört bir yanında sesi duyulan, güçlü, birlik içinde bir özel güvenlik işverenleri sendikası için; ayrıştırmadan, dışlamadan, birlikte yol yürüyeceğiz. Bu yolda bana güvenen, destek olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Bu yıl itibarıyla Türkiye genelinde özel güvenlik alanında yaklaşık 2 bin 100 şirket faaliyetlerini sürdürüyor.
Salih Dursun, Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı olduğu SESA Grup A.Ş’de ticari faaliyetlerini devam ettirmektedir.