MHP bir ayda Beykoz’un 7 mahallesinde 20 kapıyı çaldı
MHP Beykoz İlçe Teşkilatı, son iki senedir aralıksız şekilde sürdürdüğü “Komşum Nasılsın” başlıklı ev ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
TBMM Grup Toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ilan ettiği, “Hayırlı Günler Komşum ve Derdin Derdimizdir” temasıyla yeniden düzenlenen ziyaret programları hız kesmeden sürdürülüyor.
Bu çerçevede, Ekim ayı süresince Beykoz’un 7 ayrı mahallesinde 20 farklı ev ziyareti gerçekleştiren MHP Beykoz İlçe Teşkilatı, programlarında özellikle bayanların yoğun olduğu ikametleri tercih ediyor.
Emre Çömlekçi öncülüğünde saha faaliyetlerini de aralıksız sürdüren MHP, yeni atanan Kadın Kolları Başkanı Hatice Hacımahmutoğlu ve İlçe Başkanının eşi Tuğba Çömlekçi’nin aktif çalışmalarıyla ev ziyaretlerine özel önem veriyor.

Son dönemdeki çalışmalara yönelik değerlendirmeler yapan MHP Beykoz İlçe Sekreteri Mehmet Çürüksu, “Sayın Genel Başkanımızın emir buyurdukları üzere, “Komşum Nasılsın” diyerek çalmadık kapı bırakmıyorduk. Bu çalışmalarımız aralıksız sürüyordu. Hatta seçim döneminde 45 mahallede aynı anda ve bir gecede 50’nin üzerinde haneye aynı anda konuk olarak Beykoz’da hiçbir siyasi partinin güç yetiremeyeceği teşkilatçılık örneğini sergiledik” dedi.

Yapmış oldukları çalışmaların Beykoz’un siyasi hafızasında yerini aldığını ve İlçe Başkanı Emre Çömlekçi öncülüğünde durmaksızın çalıştıklarını ifade eden Çürüksu, “genç ve dinamik yapımızın, yönetim kademesindeki çoğumuzun Ülkü Ocaklarından yetişmesinin bünyemize kattığı disiplin içinde ve özveriyle çalışma anlayışımıza katkısı büyüktür.” şeklinde konuştu.

Çürüksu şöyle devam etti: Beykoz’un her mahallesinde teşkilatlanmış, her kesime dokunabilen, herkesle bir masada oturup her bir Beykozlunun derdiyle dertlenecek gayrete ve temas kurabilecek lisana sahibiz. Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bey, 7 Ekim’deki Grup Toplantısında bizlere yeni bir istikâmet daha çizmiştir. Süregelen “Komşum Nasılsın” ziyaret programlarımızı yeni bir adlandırmayla genişleterek; “Hayırlı Günler Komşum” dememizi, daha çok haneye ve dolasıyla gönüle dokunmamızı, “Derdin Derdimizdir” diyerek esnaf, işçi, memur, öğrenci, gençler ve sair her kesimden insanımıza bizzat dokunarak dertleriyle dertlenmemizi bizlere talimatlandırmışlardır.

Her kapının ülkücülere açık olmasından mutluyuz
Bu vesileyle 7 Ekim’den bugüne 8 ayrı mahallede 20’nin üzerinde komşu hanemizi ziyaret ettik. Programlamalarımız aylık olarak yapılmakta olup İl Başkanlığımızın dikkatine de arz olunmakta ve bizzat İl Sekreteri, Teşkilat Başkanı ve İl Başkanımız nezdinde de bire bir takip edilmektedir. Gittiğimiz her kapının MHP’ye ve Ülkücülere sonuna kadar açık olduğunu görmekten mutluyuz.

Bizler gönül erleriyiz
Özellikle genç ve başarılı İlçe Başkanımız Emre Çömlekçi’nin her yaştan, işten, siyasi görüşten Beykozlu tarafından sevildiğine, hatta siyaset üzerinde bir konumda saygı gördüğüne şahit olduğumuz bu program ve ziyaretlerimizde bizlerin de şevki artmaktadır. Hemen her akşam komşularımızın hanelerine ve gönül dünyalarına girmeye devam edeceğiz. Esnafımızı, STK’ları, Spor Kulüplerimizi, pazar yerlerimizi zaten hemen her hafta bir kez ziyaret ediyoruz. Edeceğiz. Vurgulamak isterim; bizler gönül erleriyiz.

Çocuklarımızın rızkını teşkilatımızın emrine amade ediyoruz
Maaş almıyoruz. Prim ödül ve sair için çabalamıyoruz. Tüm masraflarımızı çocuklarımızın rızkından eksilterek teşkilatımızın emrine amade kılıyoruz. Karınca kararınca el birliği içinde yüreğimizi ortaya koyarak maddi yükleri de omuzlayıp çalışmalarımızı kimseye göbek bağımız olmadan yapıyoruz.
İlçe Başkanımızın her zaman dediği gibi tertemiz bir teşkilatız. Hakk’ın ve halkın rızasını kazanmak için ter döküyoruz. Bu sebeple sokakta yani Beykozluda karşılığımız vardır. Başarılı olduğumuza da inanıyoruz.

Sabah namazında cemaatle, öğlen namazında Cem Vakfında
Sabah namazında camii cemaatimizle namaz kılıp çorba ikramında bulunan öğlesinde Cem Vakfı’nı makamında ağırlayan, bir gün içinde 4 farklı mahallede 4 düğüne, gün içinde, öğlende bir ikindide bir cenazeye bizzat katılan, yetmeyip esnaf gezen, pazar yerine giren, akşamına bir STK’da çay içen, yol üzerinde bir Spor Kulübümüze misafir oluyoruz.
Kısacası ne kendisi yerinde duran ne de bizlere bir dakika durmaya müsaade eden ve tüm bunları yaparken ekmek parasını emeğiyle kazanıp ailesinin geçimini temin için rızkını da kovalayan çelik iradeli güçlü bir İlçe Başkanıyla çalışıyoruz.
Çalışmalarımız bu anlayıştan zerre sapmadan İlçe Başkanımız Emre Çömlekçi’nin fikri ve fiziki öncülüğünde sürecektir.’