Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Menta Et Restoranın 3. Şubesi Beykoz’da açıldı

Ümraniye ve Nişantaşı’nda 2 şubesi bulunan Menta Et Restoran ve Şarküterinin 3. Şubesi Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi’nde açıldı. Rüzgarlıbahçe KAS-DER Genel Merkez binasının alt katında kurulan tesisin açılışı oldukça görkemli bir şekilde yapıldı.

Ümraniye ve Nişantaşı’nda 2 şubesi bulunan Menta Et Restoran ve

Menta Et Restoranın 3. Şubesi Beykoz’da açıldı

Ümraniye ve Nişantaşı’nda 2 şubesi bulunan Menta Et Restoran ve Şarküterinin 3. Şubesi Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi’nde açıldı. Rüzgarlıbahçe KAS-DER Genel Merkez binasının alt katında kurulan tesisin açılışı oldukça görkemli bir şekilde yapıldı.

menta et restoranin 3 subesi beykozda acildi 8 scaled e1771087879270

Yüksel Çetin, Nail Yılmazlar, Murat Ocak ve Barış Diren’in işletmecisi olduğu şubenin açılışına siyasiler ve Kastamonulular yoğun ilgi gösterdi. Açılış kurdelesini Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk ve bağımsız Milletvekili Selim Temurci ile birlikte kesti.

menta et restoranin 3 subesi beykozda acildi 4 scaled e1771087641735

Açılışa katılan Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel’i işletme sahipleri ve KAS-DER yöneticileri karşıladı… AK Parti eski İl Başkanı ve bağımsız İstanbul milletvekili Selim Temurci açılış öncesi Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel ile bir süre sohbet etti.

Temurci, AK Parti’ye geçen Başkan Vekili Gürzel’i tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletirken, “arkanızda güçlü bir ekip var inşallah başarılı olursunuz” ifadelerini kullandı. Özlem Vural Gürzel’e açılış programında Başkan Yardımcısı Sedat Altun ve danışmanı Gaye Zayıf eşlik etti.

menta et restoranin 3 subesi beykozda acildi 9 scaled e1771087668106

AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, bağımsız İstanbul Milletvekili Selim Temurci, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Habip Suiçmez, KAS-DER Genel Başkanı Rahmi Sezer, Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık ve Kastamonu ilçe ve Köy Dernek Başkanları açılışa katılan diğer isimler arasında yer aldı. Açılış sırasına Kastamonu Yöresi ekipleri halk oyunları sergiledi.

menta et restoranin 3 subesi beykozda acildi 10 scaled e1771087688415

Açılışın yapılmasının ardından işletme sahipleri konuklarını öğlen yemeğinde ağırladı. Konuklara kuru fasulye, kavurma, pilav ve tatlı ikram edilen açılış sonrası protokol üyeleri KAS-DER Genel Merkezine çıkarak Genel Başkan Rahmi Sezer’e misafir oldu.

menta et restoranin 3 subesi beykozda acildi 11 scaled e1771087705402

Burada kahve içerek sohbet eden konuklar güncel değerlendirmelerde bulundu.

menta et restoranin 3 subesi beykozda acildi 3 scaled e1771087782179

menta et restoranin 3 subesi beykozda acildi 6 scaled e1771087805555