Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kavacıkspor Kınalıada maçına hazır

Beykoz İlçesinin İstanbul 1. Amatör Ligdeki temsilcilerinden Kavacıkspor hafta sonunda oynayacağı sezonun ilk karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Beykoz İlçesinin İstanbul 1. Amatör Ligdeki temsilcilerinden Kavacıkspor hafta sonunda

Antrenör Murat Yılmaz ve Yardımcı  antrenörler Ulaş Atbaşı ve İsrafil Cömert nezaretinde çalışan yeşil-beyazlı ekipte moral-motivasyon üst seviyede.  

Cumartesi günü Kartal Bulvar Stadı'nda Kınalıadaspor ile yapılacak maç öncesi ziyaret ettiğimiz Kavacıkspor antrenmanında futbolcuları oldukça neşeli-heyecanlı ve hırslı gördük.

zz z5r9 DsTeM

Takım Antrenörü Murat Yılmaz yaptığı sezon öncesi değerlendirmesinde, iyi bir hazırlık süreci yaşadıklarını söylerken,  "Tabii ki bunu söylerken de İstanbul'da hala toprak sahası olan ve burada antrenman yapan bir ekip olarak saha açısından sıkıntı yaşasak da futbolcu arkadaşlarımın istekli-heyecanlı halini görerek yorumlamada bulunuyorum. Kimi zaman Kavacıkspor Parkında çalışma yaptık. Bizim kulüp olarak önceliğimiz belli, semtimizi amatör liglerde en iyi şekilde, centilmence temsil etmek ve de kulüp bünyemizde olabildiğince fazla çocuk ve gencimizi sporla buluşturabilmek. Zaten işin en güzel yanı da bu olsa gerek. Birkaç sene zarfında son derece yetenekli isimlerden oluşan bir kadroya A Takım düzeyinde ulaşacağız" diye konuştu.

zz 5Rb9503GSF

Kavacıkspor Kulüp Başkanı Hüseyin Öztürk ise verdiği mesajda, altyapılarında son derece geniş bir sporcu kadrolarının olduğunu ifade ederek, "Kulüp olarak 9 ayrı yaş kategorisinde liglere katılım sağlayan bir kulübüz. Tek sıkıntımız toprak sahamızdan biran önce kurtulabilmek, bu konuda ciddi adımlar atılmaya başlandı. Belediye Başkanımız konuyu Büyükşehir Belediyesi nezdinde takip ediyor. Bizlerde birtakım temaslarda bulunmaktayız. İnşallah suni çim sahaya kavuşacağımız günler yakın. A Takımımız hafta sonunda ilk maçına çıkacak Murat Hocamız ve talebelerine güvenimiz tam. Kınalıadaspor deplasmanında alacağımız galibiyet ile lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

z1 tsA65Xd4B7

Yeşil-Beyazlı ekibin Takım Kaptanı Bedri Güntay ise Kınalıadaspor maçının heyecanını fazlası ile yaşadıklarını, takım olarak samimi bir ortam ve hava yakaladıklarını kaydederek şöyle konuştu:

"Kınalıadaspor maçına gayet iyi hazırlanmaktayız. Maçtan galibiyetle dönmek istiyoruz. Ancak yıllardır sezonun ilk maçlarının da zorlu geçtiğini biliyoruz. İşimizi şansa bırakmadan kendimiz görmek istiyoruz."

Kınalıadaspor-Kavacıkspor müsabakası 13 Eylül Cumartesi Günü Kartal Bulvar Stadı'nda Saat 16.oo de başlayacak.

Spor Servisi