Aykut Aydın Yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı ekip geride kalan hafta sonunda Eczacıbaşı’nın ligdeki 2.takımı hüviyetindeki MVP A Takımını mükemmel bir müsabakanın ardından 3-0 ile geçti. Karşılaşmada bariz bir üstünlük yakalayan voleybol adına tüm güzellikleri salona yansıtmasını bildi.

Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Ali Esat Yaşar yapmış olduğu açıklamada Kanlıcaspor olarak büyük bir onur ve gurur yaşadıklarına dikkatleri çekerken, “Biz sadece bir futbol takımı olarak anılan kulüp olmaktan çok daha ötelere uzanmış bir yapıya kavuştuk.Bir yandan Hentbol ve diğer branşlardaki takım ve sporcuları ile gurur yaşarken diğer yandan Voleybol Kız Takımlarımız ile müthiş mücadele örnekleri sergilemekteyiz. Nitekim hafta sonunda Eczacıbaşı gibi marka olmuş bir kulübün takımını 3-0 gibi net bir skor ile geçmek bu işi gerçekten de üst seviyelere taşıdığımızın da bir göstergesi olsa gerek. Onlarla ne kadar gurur duysak az. Sporcularımızı ve teknik kadromuzu kutluyorum” diye konuştu.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Akyut Aydın ise voleybola verdikler önemin karşılığının alınmaya başlamasının kendisi açısından da gurur verici olduğuna değinirken, “Yıldız Kızlarımız yer aldığımız grupta şampiyonluğunu ilan etmek için sadece bir maça kaldı. Z10 SK karşısında alacağımız galibiyet sonrasında hep beraber şampiyonluğu kutlayacağız. Yıllardır bu sporcularımız ile beraberiz, ve şu anda gelinen nokta onlar üzerinde büyük emekleri olan bir antrenör açısından son derece anlamlı olmakta. Bu andan sonra Final Grubu maçlarımız başlayacak ve biz bu etapta da Beykoz İlçemizi ve de Kanlıca Mahallemizi en iyi şekilde temsil etmekte kararlıyız” şeklinde konuştu.
Spor Servisi