Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz’da fide dağıtımına başladı

İBB Beykoz’da 15 mahallede, 82 çiftçiye toplam 361.000 fide dağıtımına başladı.

İBB Beykoz’da 15 mahallede, 82 çiftçiye toplam 361.000 fide dağıtımına

İBB,  İstanbulluların sağlıklı gıdaya erişebilmesi ve aynı zamanda çiftçilikle uğraşan insanlarımıza bir katkı sunabilmek adına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçen yıl başlattığı “Sebze Üretim Seferberliği Projesi” ne bu yılda devam ediyor.

Dağıtılan fideler, dekar başına köylülere bin liraya varan katkı sunuyor.

CHP İBB Beykoz Meclis Üyesi  Gülay Demirel, İBB Tarım ve Su Ürünleri Müdürü Naki Çetin ve Cumhuriyet Köyü Muhtarı Ali Durmuş’un da  katıldığı fide  dağıtımında çiftçinin yüzü güldü.

fi itW5umL6JB

Ağırlaşan maliyetlerden dolayı üretimde zorlanan çiftçiye destek amacıyla geliştirilen proje, bilimsel veriler ışığında şekillendirildi. İlk etapta, İBB bünyesinde bir çalışma ekibi oluşturuldu. Bu çalışma ekibi, İstanbul’un köylerini birer birer gezerek, yerinde incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi