Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmet ACAR’dan Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı’na anlamlı bağış

Beykoz’un saygın iş insanlarından, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı’na yaptığı anlamlı bağışla takdir topladı.

Beykoz’un saygın iş insanlarından, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı

İş insanı İsmet Acar, 6 Temmuz 2025 tarihinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde metan gazından etkilenerek şehit olan 12 kahraman Mehmetçik’in ailelerine destek olabilmek amacıyla, Acarkent Sitesi AcarVerde Blokları’ndan 12 adet daireyi bağışlamak istedi. İlk aşamada bu daireleri şehit ailelerine doğrudan tahsis etmeyi planlayan Acar, Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı’nın şartlı bağış kabul edememesi nedeniyle, dairelerin tamamını şartsız olarak vakfa bağışladı.

Pençe-Kilit Harekâtı kapsamında, 852 Rakımlı Tepe’de bölücü terör örgütü mensuplarının kullandığı bir mağarada yürütülen arama-tarama faaliyeti sırasında metan gazından etkilenerek şehit düşen 12 askerimiz için gösterdiği bu yüksek hassasiyet, İsmet Acar’ın toplumsal duyarlılığını bir kez daha ortaya koyarken, kamuoyunda ise geniş yankı uyandırdı.

Toplumsal olaylar ve doğal afetler karşısında geçmişte de çeşitli bağışlarla destek veren İsmet Acar, bu kez de vatan uğruna can veren evlatlarımızın aziz hatırasına sahip çıkarak Türk Silahlı Kuvvetleri Dayanışma Vakfı’na çok kıymetli bir katkı sağladı.

Daha önce yaptığı bağış ve sosyal sorumluluk projeleriyle birçok kez devletin farklı kurumları tarafından takdir edilip plaketle onurlandırılan İsmet Acar, bu son örnekle bir kez daha toplumun gönlünde yer edindi.