Beykoz temsilcisinde rakip takımdan elle oynanan top nedeni ile penaltı itirazları gelse de hakem oralı bile olmadı. İkinci yenilgisini alan Yeşil-Beyazlı ekip futbolcuları son derece üzgün idi.
İstanbul’un onca modern stadı varken, bakımsızlıktan dökülen, tuvaletlerinin yanından bile geçilmediği, futbolcuların bile sahile kadar giderek benzincide ihtiyaç giderdiği bir statta oynanan karşılaşmada maçı takip etmeye gelen basın mensupları kartları ve yelekleri olmalarına karşın maça alınmadı.
Dk.31 İstanbul Bayburtspor’da sağ taraftan kullanılan korner atışından gelen topa ön direk yönünde tkili bir kafa vuruşu yapan Müslüm Takımını 1-0 öne geçirdi.
Dk.62 Kavacıkspor atağı sağ kanattan gelişti sola açılan topla buluşan Adem’in vuruşunda top savunmaya da çarpıp Kaptan Bedri Güntay’ın önünde kaldı, onun da düzgün yerden vuruşunda top filelerle buluşunca durum eşitlendi 1-1
Dk.68 Sağ kanattan ceza alanında topla buluşan Ozan savunmanın müdahalesine karşın yaptığı vuruş ile takımını bir kez daha öne geçirdi.
Stat: Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı
Hakemler: Cihan Ataş-Ahmet Mert Cam-İlyas Samet Yelen / 4.Hakem Kadir Akpınar
Kavacıkspor: Yılmaz xx, Salihcan xx, Hasan Emre xx, Hasan Gündoğdu xx, Abdurrahman xx, Bedri xx, Ümit xx, Mahmut xx, Kerim xx, Adem xx
Yedekler: Taha-Mehmet-Emre-İbrahim-Tarık-Samet Bahça-Mert
Antrenör: Murat Yılmaz
İstanbul Bayburtspor: Hamza xx, Barış xx, Tolga xx, Eyüp xx, İlker xx, Davut xx, Ozan xx, Fatih xx, Şener xx, Gökhan xx, Müslüm xx
Yedekler: Fırat-Umut-Tolgacan-Murat-Umutcan-Oğuz-Sergen
Antrenör: Temel Altuntaş
Goller: Dk.31 Müslüm, Dk.62 Bedri Güntay, Dk.69 Ozan
Spor Servisi