Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski Bakan Beykoz’da türkü dinledi…

Ordu Mesudiye Topçam Beldesi Kültür ve Dayanışma Derneği’nin, birlik beraberlik gecesi Kavacık Salon Talia’da yapıldı. Geceye eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’de katıldı.

Ordu Mesudiye Topçam Beldesi Kültür ve Dayanışma Derneği’nin, birlik beraberlik

Programda kısa bir açılış konuşması yapanTopçam Dernek Başkanı Hakan Aydemir, katılımın yoğunluğunda duyduğu memnuniyeti ifade ederek, seçim arafesi nedeniyle geceye bir çok siyasinin katılacağını belirtmesine rağmen Beykoz’dan her kimsenin katılmamış olması dikkatleri çekti. 

Programda İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadrolu sanatçılarından olan Fatih Yamansahne aldı. Yöreye ait türküleriyle programına başlayan Yaman, harekeli türküleriyle de konukları eğlendirdi.

topcam 5lzHIAvRlk

Eski İçişleri Bakanı, Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin’inde hazır bulunduğu programgecenin ilerleyen saatlerine kadar sazlı sözlü ve eğlenceli bir şekilde devam etti. 

Haber Merkezi