Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Öksüz Beykoz’da toprağa verildi

Motosikletle Güneydoğu turuna çıkan ancak Şanlıurfa’da metruk bir evde cesetleri bulunan iki arkadaştan biri olan Engin Öksüz’ün cenazesi toprağa verildi. 33 yaşında öldürülen Öksüz için cenaze töreni Kavacık Hasan Yavuz Camii’nde yapıldı.

Motosikletle Güneydoğu turuna çıkan ancak Şanlıurfa'da metruk bir evde cesetleri

Cuma namazının ardından Öksüz için kılınan cenaze namazına çok sayıda Beykozlu vatandaş katıldı. Yüzlerce motosiklet tutkununun da katıldığı cenaze töreninde Öksüz ailesi gözyaşları döktü.

engin oksuz beyk h8T8XPLgqt

TABUTA KELEBEK KONDU

Oğlunun tabutunun üzerine konan kelebeğe uzun uzun bakan babası Hasan Öksüz gözyaşı döktü. Acılı baba oğlunun öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyleyerek, "Araştırma aşamasında, kesin bir şey yok. Kişileri ve kurumları suçlayamayız. Delil diye bir şey yok ortada. Araştırıldıktan sonra inşallah siz de biz de öğreneceğiz" şeklinde konuştu. Engin Öksüz'ün eşi Tülay ve annesi Selma Öksüz de tabuta sarılıp gözyaşı döktü.

engin oksuz beyk v6QFQ8GoT1

MOTOSİKLET TUTKUNLARINDAN ÇAĞRI

Motosiklet tutkunu çok sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninde motosikletlilere saygı gösterilmesi çağrısında da bulunuldu.

KASK KAMERASI KAYIP

Bu arada sıkı bir motosiklet tutkunu olan Engin Öksüz'ün kaskında bir kamera olduğu ve bu kameranın da kayıp olduğu öğrenildi.

MOTORSİKLET KONVOYU Cenaze törenin ardından Engin Öksüz'ün cenazesi toprağa verilmek üzere Anadolu Kavağı mezarlığına götürüldü. Öksüz'ün tabutunun taşındığı cenaze aracına yüzlerce motorcu eşlik etti.

engin oksuz beyk pwqNgfWIdG

Haber Merkezi