Dost Beykoz yazarlarından Kaymakam ziyareti
Dost Beykoz Yazarları Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i Hükümet Konağındaki makamında ziyaret etti.
Dost Beykoz İmtiyaz Sahibi Kader Gür, yazarlar Süleyman Çalık, Erdal Öztürk ve Şenel Ustabaşı’ndan oluşan heyet, Kaymakam Üzkmezer’e, “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Dost Beykoz Gazetesi ile ilgili Kaymakam’a Ürkmezer’e bilgi veren Kader Gür, 25 yıllık süre zarfında yapmış oldukları çalışmalardan da söz etti. Süleyman Çalık, Erdal Öztürk ve Şenel Ustabaşı’nın kendilerini tanıtarak iş hayatlarına yönelik değerlendirmelerde bulundukları toplantıda, Beykoz’un sorunları üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu.

Beykoz’a yönelik çalışmalarını anlatan Kaymakam Ürkmezer, Beykoz’un bir Anadolu kenti olduğunu, ilçede herkesin birbirini tanıyor olmasının yöneticiler için bir avantaj sağladığını söyledi.
Kaymakam Ürkmezer, ramazan ayı dolayısıyla sosyal yardımlarda artış sağladıklarını ve bu kapsamda, 1415 haneye toplam 7 milyon 146 bin TL yardım ulaştırdıklarını söyledi.
Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel ile uyumlu ve dayanışma içinde çalıştıklarını ifade eden, Kaymakam Ürkmezer, Safronbolu’da kayyum Belediye Başkanı olarak görev yaptığını o nedenle belediyeciliğe de yabancı olmadığını dile getirdi.

Dost Beykoz ekibi, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Ürkmezer’e üzerinde makamında çekilen bir fotoğrafın basılı olduğu tablo hediye etti.
