Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dost Beykoz Hukuk Müşavirinden Saraçhane ahlaksızlığına tepki

Dost Beykoz Hukuk Müşaviri aynı zamanda MHP Beykoz İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan Avukat Tolga Keskin, Saraçhane’deki eylemlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf edilen ahlaksız ifadelere tepki gösterdi.

Dost Beykoz Hukuk Müşaviri aynı zamanda MHP Beykoz İlçe Yönetim

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP Yönetiminin Saraçhane’de başlattığı eylemler sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik kullanılan ahlaksız ifadeler toplumun tüm kesimlerinden tepki gördü.

Dost Beykoz Hukuk Müşaviri Avukat Tolga Keskin’de bir açıklama yaparak, “sözde demokratik eylemden bahseden kendini bilmezlere karşı artık milletin sabrı da kalmamıştır.” ifadelerini kullandı.

s q1vrsmryYF

Ahlaksız ve seviyesiz söylemler

Keskin, “Saraçhane mitinginde bu akşam; Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsına, ailesine ve merhume annesine yönelik seviyesiz ve ahlaksız söylem ve hakaretleri şiddetle kınıyorum.” ifadelerini kullandığı açıklamasında,  “fütursuzca tavırlarda bulunan insani ve ahlaki değerlerden uzak bu şahısların bir an önce tespiti ile adalet önünde hesap vermeleri elzemdir.” dedi.

Keskin, “Sözde demokratik eylemden bahseden kendini bilmezlere karşı artık milletin sabrı da kalmamıştır. Türk gençliğinin yanı, devletinin yanıdır. Yargı kararlarını yok sayanların, kolluk ve yargı görevi ifa edenleri açıkça tehdit eden kanun tanımazların bir an evvel kendilerine çeki düzen vermeleri şarttır. Aksi halde hukuk devletinin gereği ile tanışmaları kaçınılmaz sonları olacaktır. cümlelerini kullandı.

Haber Merkezi