Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da metrekareye 15 kg yağmur düştü

AKOM’un daha önce uyarısını yaptığı sağanak kapsamında hafta sonu Beykoz’a yağan yağmur kentte en fazla yağış alan ilçelerden oldu.

Bu haberin fotoğrafı yok

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre yağışların akşam saatlerine kadar süreceği kaydedildi.

AKOM, "İl genelinde aralıklarla gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olması, akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor" ifadeleri kullanıldı.

Cumartesi ve pazar günleri en fazla yağış alan ilçelerden olan Beykoz'da km²'ye 15 kilogram yağış düştüğü tespit edilirken, yerel olarak yağışların çarşamba gününe kadar süreceği bildirildi.

– Kavacık'ta dolu yağışı

Haftanın ilk gününde öğle saatlerinden önce etkisini hissettiren sağanak yağmurla birlikte Kavacık'ta sağanak yağmurun yanı sıra dolu yağdığı görüldü.

Dolu yağışı Kavacık ve çevresinde yaklaşık 10 dakika sürdü.  

Haber Merkezi