Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Depremzede minik Çınar’ın doğum günü Beykoz’da kutlandı

Hatay’da depremi yaşadıktan sonra akrabalarının yanına gelen Çınar Miraç Çet’in 7. yaş günü Beykoz Belediyesi’nce kutlandı.

Hatay'da depremi yaşadıktan sonra akrabalarının yanına gelen Çınar Miraç Çet'in

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ile Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depreme Hatay'ın Antakya ilçesinde yakalanan küçük Çınar Miraç Çet'in yeni yaşı depremden sonra geldiği Beykoz'da kutlandı.

Çınar Miraç Çet ve ailesi depremden bir sonraki gün akrabalarının yardımıyla Beykoz'daki yakınlarının yanına geldi.

Küçük Miraç'ın yeni yaşı Beykoz Belediyesi tarafından unutulmadı. 7. yaşını kutlayan Miraç Çet, doğum günü pastasını belediye ekipleriyle birlikte üfledi.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak 7. yaşını kutlayan Miraç Çet'in doğum gününü tebrik etti.

"Her yerde yanınızdayız"

Aydın, "Depremzede kardeşlerimizin her yerde yanındayız. Depremi Hatay’da yaşayan Çınar ve ailesi Beykoz’da akrabalarının yanında. Onlar için hazırladığımız paketlerle yaptığımız ziyarette ekiplerimiz, Çınar’ın doğum günü olduğunu öğrenmişti. İkinci ziyaretimiz Çınar için oldu." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi