Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Beykoz İlçe Başkanlığına Mahir Taştan atandı

Mayıs seçimlerinin ardından görevden alınan Aydın Düzgün’ün yerine daha önce beğeniyle takip edilen Mahir Taştan Beykoz İlçe Başkanı olarak atandı.

Mayıs seçimlerinin ardından görevden alınan Aydın Düzgün’ün yerine daha önce

Seçim sonrası yapılan değerlendirmelerde Aydın Düzgün’ün süreci iyi yönetemediği, bir süredir örgüt içerisinde bölünmelere neden olduğu, Milletvekili Aday Adaylarının çalışmalarına dahi katılmadığı gibi şikayetler göz önüne alınarak görevden alınmıştı.

Tartışmaların ardından olağan kongre süreci devam eden CHP’de yeni İlçe Başkanı belli oldu.

Örgütün sevdiği isimlerden olan Mahir Taştan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayıyla Beykoz İlçe Başkanlığına atandı.

Son yapılan kongrede Taştan, İlçe Başkanlığına aday olmuş, kongre sürecinde yapılan çeşitli siyasi oyunlarla kaybetmesi sağlanmıştı.

Yapılan atamayla İl Başkanlığı nezdinde Mahir Taştan’a iadeyi itibar yapıldı yorumları yapıldı.

Başkan Taştan'ın hızlı toparlanma sürecinin ardından yerel seçim çalışmalarını başlatacağı öğrenildi. 

Haber Merkezi