Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Beykoz’da Atatürk için Kuran okuttu lokma dağıttı

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının yıl dönümünde CHP Beykoz tarafından Kur’an okunarak, lokma dağıtılarak anıldı.

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının yıl dönümünde

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve Türkiye'nin ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Beykoz'da Kur'an okunarak, dua edilerek ve lokma dağıtılarak anıldı.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığının ilçe genelinde yaptığı organizasyonla Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümünde çok sayıda camide Kur'an-ı Kerim tilaveti okuttu. Okunan Kur'an-ı Kerim'lerin ve edilen duaların ardından cami çıkışlarında vatandaşlara pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

Bazı noktalarda da Atatürk'ün vefatının yıl dönümü nedeniyle hayır lokması dağıtıldı.

ata1 S99qj84Fhn

Yapılan organizasyonla Paşabahçe, Kavacık, Gümüşsuyu ve Ortaçeşme'de Gazi Atatürk için Kur'an okunarak vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

ata2 NVYgBj6Ai6

"Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Yılında Beykoz’daki birçok noktada mevlit okutup, vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Büyük önderimiz Gazi Atatürk başta olmak üzere ülkemizin kuruluşuna emeği geçenleri rahmetle anıyorum."

Haber Merkezi