Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çavuşbaşıspor sezonun ilk idmanını yaptı

Beykoz’un Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çavuşbaşıspor 2022-23 sezonun ilk antrenmanına yaptı.

Beykoz’un Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çavuşbaşıspor 2022-23 sezonun ilk antrenmanına

Kırmızı-Beyazlı ekip yeni teknik sorumlusu ve yenilenen kadrosu ile yepyeni umutlar ile çalışmalara başladı. Uzun aradan sonra yeniden topla buluşan futbolcular oldukça heyecanlıydı.

Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin 2022-23 sezonu için oldukça iddialı bir kadro kurduklarını hatırlatırken, "Ramazan Sökmez gibi Beykoz’da başarıdan başarıya koşan takımlar ortaya çıkarmış, sayısız şampiyonluklarda payı olan bir isme takımı teslim ettik. Beykoz’un en büyük yerleşim alanı olan Çavuşbaşı’na bir şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. TFF Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz. Bu beklentimiz için bizleri uzun ve zorlu bir süreç bekliyor. İnşallah sezon bitiminde hedeflediğimiz yere geleceğiz" diye konuştu.

sez IMTZ7RaNlM

Çubukluspordaki 17 yıllık kariyerinin ardından Beykoz Çavuşbaşıspor'da A Takım Teknik Sorumlusu olarak göreve başlayan Ramazan Sökmez ise yeni ekibi ile ilk antrenmanının yapmanın mutluluğunu yaşadı.

sez wAzNOXBASP

Takımdaki birçok oyuncuyu tanıdığını ve transfer döneminde ise nokta transferlere önem verildiğini hatırlatan Ramazan Sökmez, "tabii ki öncelikle şunu söylemek istiyorum, bu camia bizden başarı ve şampiyonluk bekliyor. Yönetim Kurulumuzun belirlemiş olduğu bir hedef var. Bu hedefe giden yolda herkesten özveri bekliyorum, çok çalışacağız. Allah hepimize kolaylık versin, kaza bela göstermesin" şeklinde konuştu.

Spor Servisi