Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çavuşbaşıspor Gökhan Çay ve Fatih Eren Coşkun ile anlaştı

Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Ligde temsil edecek olan Çavuşbaşıspor’da 2024-25 sezonu transfer dönemi dolu dolu geçmekte.

Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Ligde temsil edecek olan Çavuşbaşıspor'da

Kırmızı-Beyazlı ekipte son paylaşılan transfer hamlesinde iç transfer görüşmelerinde masaya oturan Gökhan Çay ve Dış Transfer kapsamında ise Cevizli Anadoluspor'dan Fatih Eren Coşkun ile anlaşma sağlandı.

Sol bek, Sol Stoper ve Orta Sahada görev yapan geçen sezonki şampiyon takım futbolcularından Gökhan Çay ile masaya oturan Transfer Komitesi her konuda anlaşmaya varırken anlaşmanın netleşmesi sonrasında sembolik imza atma anı görüntülere yansıdı.

c pqwx5lg 5a

Beykoz ekibinde günün ikinci görüşmesi Dış Transfer kapsamında gerçekleşirken en son olarak Cevizli Anadoluspor takımında görev yapan orta saha ve kanatlarda oynama özelliğine sahip Fatih Eren Coşkun ile oturulan masadan olumlu ayrılındı.

2001 Doğumlu olan Fatih Eren Coşkun kariyerinde Sancaktepe FK, Sarıgazispor, Çakmakspor, Sancaktepe Belediye Gençlik ve Cevizli Anadoluspor takımlarında forma giydi.

Yapılan iki görüşmede Kırmızı-Beyazlı ekip Transfer Komitesinden A Takım Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhur Bayram ve Mehmet Şahin hazır bulundular.

Spor Servisi