Çavuşbaşı’nda şampiyonluk tabelanın gölgesinde kaldı
Çavuşbaşıspor’un, Muhammed Hanefi Dilmaç Stadında oynadığı şampiyonluk maçından çok stadın yıkık dökük tabelası konuşuldu.
Muhammed Hanefi Dilmaç’ın Çavuşbaşı Belediye Başkanı olduğu sırada yapımını üstlendiği stada daha sonra Çavuşbaşı Spor Tesisleri Muhammed Hanefi Dilmaç Stadı ismi verilmişti.

Aradan geçen yılların eskittiği stat tabelası, Çavuşbaşıspor’un, Sultançiftliği ile oynadığı İstanbul Süper Amatör Lige yükselme müsabakasında taraftarın dikkatini çekti. Müsabakayı izleyenler arasında AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan’da vardı.
Stat tabelalarının yıpranmış hali ve “Muhammed Hanefi Dilmaç” isminin silinmiş olması tepkilere neden olurken, “Muhammed Hanefi Dilmaç” ismi unutturulmaya mı çalışılıyor? Yorumları yapıldı.

Öte yandan Kulüp Başkanı Yaşar Şahin konuya ilişkin Dost Beykoz’a yapmış olduğu açıklamada, tabelanın tartışmalı halinin farkında olduklarını bir sponsor vasıtası ile “Muhammed Hanefi Dilmaç Stadı” tabelasının yakın zamanda yerine asılacağını, siparişini verdiklerini ve Beykoz Belediyesi’nin de stadın çimlenmesini yenileyeceğini ifade etti.
Şampiyonluk maçında da değinen Başkan Şahin, Çavuşbaşıspor olarak bir kez daha İstanbul Süper Amatör Lige yükselme başarısını gösterdik. Tüm teknik ekip ve futbolacularıma, bundan ötesi taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Çavuşbaşıspor, Muhammed Hanefi Dilmaç Stadında Saat 14.00’de başlayan karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak İstanbul Süper Amatör Lige yükseldi.
Stat: Çavuşbaşıspor Muhammed Hanefi Dilmaç Stadı
Hakemler: Emrah Altındağ, Yusuf Kızılyıl, Şevket Bilal Karaman
Çavuşbaşıspor: Kaan, Ertuğrul, Isaac Ntaah, Emre, Oğultürk, Ömer Can, Efe Sedat, Mehmet Kıvanç, Oğuzhan Köseoğlu, Deniz Emre, Eren
Yedekler: Hazar, Emre Çeken, Alperen, Sedat Öksüz, Muhammed Enis, Hüseyin, Berat Doğaç, Efe Ünal, Şerif Can, Uğur
Antrenör: Aydın Çaylı
Sultangazi Sultançiftliği: Mehmetcan, Rıdvan, Emirhan, Mehmet Zeki, Görkem Yusuf, Özgür, Ahmet, Doğukan, Habib Batuhan, Ramazan, Onur
Yedekler: Bünyamin, Sinan, Ersin, Musa, Mustafa, Orhangazi, Fatih, Rahmi, Emirhan, Allahıssem Naountam
Gol: Dk.7 Eren Ardıç