Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir bu eksikti Beykoz’da kırdı geçirdi

Aralarında Beykoz basın dünyasından Sedat Dalar’ında yer aldığı Tiyatro Dünyası Oyuncuları, Beykoz’da “Bir Bu Eksikti” adlı komedi oyununu sahneledi.

Aralarında Beykoz basın dünyasından Sedat Dalar’ında yer aldığı Tiyatro Dünyası

Beykoz Belediyesi eski başkanlarından Muharrem Ergül, TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe ve Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız’ında seyircileri arasında olduğu oyunu yine Beykoz’da sanatsal faaliyetleri ile tanına Sinan Akbaşak’ta izledi.

İki perde halinde sahnelen oyunun içinde, insanların dost ortamlarında ve günlük yaşantılarında kullanabildiği ifadelerin yer alması oyunu seyirci ile içselleştirirken, bir kişinin birkaç rolde oynaması seyircinin oyuna odaklanmasını da sağladı.

ti beyk xB Ccyl2Jo

Zaman zaman gülme krizine giren seyirci, Tiyatro Dünyası oyuncularına tam not verirken, oyun sonunda herkesin ayakta alkışlaması memnuniyetin göstergesi oldu.

ti beyk 7fXZRYeRg6

“Bir bu eksikti” oyun özeti

Müşfik Bey (Celal Belgil), eski ortağının oğlu Şakir Sokullu’yu (Can Törtop) aramaktadır. Amacı Şakir’e yüklü bir para vermek olan Müşfik Bey’in tek şartı Şakir’in başka akrabası olamamasıdır. Gazete ilanını gören Şakir, Dostu Ahmet Temiziş (Berke Hürcan) ile köşke parasını almaya gelir. Bildiği kadarıyla yaşayan başka akrabası yoktur. Ancak bir ikiz kardeşinin olduğunu fark etmesi uzun sürmeyecektir. Şakir’in ikizi Ali, evin genç kızı Suna’ya (Ece Gürsel) aşık olurken karısı Ayşe de (Ümmühan Kıldiş) Şakir’in peşindedir.

ti beykoz 1 JbLYR5R YS

Haber Merkezi