Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da öğretmenlerin ölümünden sorumluydu yakalandı

Beykoz Fevzi Çakmak Lisesi’nde 2004 yılında görev yapan Ahmet Eroğlu ile Erol Öztürk’ün ölümünden sorumlu olan ve 107 yıl hapis cezası bulunan kaçak mahkum yakalandı.

Beykoz Fevzi Çakmak Lisesi’nde 2004 yılında görev yapan Ahmet Eroğlu

Beykoz’da öğretmenlerin ölümünden sorumluydu yakalandı

Beykoz Fevzi Çakmak Lisesi’nde 2004 yılında görev yapan Ahmet Eroğlu ile Erol Öztürk’ün ölümünden sorumlu olan ve 107 yıl hapis cezası bulunan kaçak mahkum yakalandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Şube Müdürlüğü ekipleri, 2004 yılında Fevzi Çakmak Lisesi’nde yapı dekorasyon öğretmeni olarak çalışan Ahmet Eroğlu ile Erol Öztürk’ün fidye için kaçırıldıktan sonra Pendik’te su kuyusuna atılması olayının sorumlusu firari zanlı Cafer A. yakalandı.

Dolandırıcılık ve hırsızlık gibi suçlardan 107 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 41 ayrı olay nedeniyle aranan firari, ablasının Eyüpsultan’daki evinde yakalandı.

Cafer A’nın 3 milyon 464 bin 990 lira adli para cezası bulunduğu, 2004 yılında Beykoz Anadolu Hisarı Fevzi Çakmak Lisesi’nde Türk Dili Edebiyat öğretmeni olarak görev yapan Ahmet Eroğlu ve meslekten ayrılan arkadaşı Erol Öztürk’ün fidye için kaçırıldıktan sonra Pendik’te öldürülerek su kuyusuna atılmasına ilişkin soruşturma kapsamında da suç örgütü elebaşı olarak yakalandıktan sonra bir süre cezaevinde kaldığı öğrenildi.

Cafer A, cezaevine gönderildi.