Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da helikopterli narkotik operasyonu… 4 kişi tutuklandı

Beykoz merkezli iki ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen narkotik operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde yakalanırken, 4 kişi tutuklandı.

Beykoz merkezli iki ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen narkotik operasyonunda

Beykoz’da helikopterli narkotik operasyonu… 4 kişi tutuklandı

Beykoz merkezli iki ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen narkotik operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde yakalanırken, 4 kişi tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beykoz’da uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti ile ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışma yürüttü.

Şüphelilerin yakalanması için 2 Nisan günü Beykoz ve Çekmeköy ilçelerinde bulunan 9 ikamet ile bir iş yerine özel harekat destekli operasyon düzenlendi.

Narkotik dedektör köpeklerinin de kullanıldığı operasyonda, 11 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken; yapılan aramalarda 678 gram marihuana, 14 gram tütünle karışık a.m. maddesi, 5,91 gram taş kokain, 2 adet hassas terazi, bir adet av tüfeği ile 2 adet fişek, 574 bin 400 TL, 5 bin 172 dolar, 340 euro, 40 pound be 5 leyi para ele geçirildi.

Operasyonda işlem yapılan iş yeri, belediye birimlerince mühürlenerek faaliyetine son verilirken, yakalanan şüphelilerden 6’sı 3 Nisan günü işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı.

nark2

“TCK 188”, “TCK 191” ve “6136 SKM” suçlarından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, 4 şüpheli tutuklandı.