Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’da AK Parti’si CHP’si fark etmiyor

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet, katıldığı bir programda, “Beykoz’da AK Parti varken de aynısı yapılıyor, CHP varken de aynısı…” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet, katıldığı

Beykoz’da AK Parti’si CHP’si fark etmiyor

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet, katıldığı bir programda, “Beykoz’da AK Parti varken de aynısı yapılıyor, CHP varken de aynısı…” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Özer Zahit Kuvvet, Türkev TV’de “Erol Erler’le dünden bugüne” isimli programa katıldı.

Burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ömer Zahit Kuvvet, “Şu anki başkanvekili CHP’den seçilmiş sonradan AK Parti’ye geçmiş. Hatta şöyle de bir özelliği var. Beylikdüzü’nden Ekrem İmamoğlu’nun getirip Meclis Üyesi yaptığı bir hanımefendi. Bu hanımefendi CHP’den istifa edip AK Parti’ye geçti.” dedi.

Kuvvet, “Burada AK Parti de iktidar olsa CHP de iktidar olsa bir şey yok. Yani fark etmiyor. AK Parti de bir şey yapmamıştı. Sahil düzenlemesi, hamsi festivali, konser… Diğer taraftada öyle. Yapılan şeyler bunlar. Belediye yönetimi başarısız. Başarısız olanlarda sosyal medya şovları yapıyorlar. Bu şovlarla belediye yönetildiğini zannediyorlar” ifadelerini kullandı.

Gençlerin son dönemde yaşananları daha iyi analiz ettiği düşüncesini savunan Kuvvet, AK Parti’nin yerel yönetim seçim sonuçlarını hatırlattı.

Kuvvet, “Gelinen son süreçte Beykoz halkına bahşedilmiş gibi başkanvekili metro diyip duruyor. Şimdi niye şovunu yapıyorsunuz? Zamanında İBB de sizdeydi. Beykoz da sizdeydi. Siyasetçi dediğin hizmetkardır. Bunu lütuf gibi sunamazsınız.” değerlendirmelerini dile getirdi.