Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz yine çöp yığınına döndü

Hafta sonu kentin birçok yerinden vatandaşı ağırlayan Beykoz, yine çöp yığınına döndü.

Hafta sonu kentin birçok yerinden vatandaşı ağırlayan Beykoz, yine çöp

İstanbulluların hafta sonlarını geçirmek için değerlendirdiği Beykoz'un piknik alanları haftanın tamamlanmasıyla birlikte yeniden çöp yığınına döndü.

Özellikle Kovid-19 salgını döneminde temizliğe daha da önem verilmesi yönünde uyarılarda bulunan yetkililer, vatandaşların arkalarında bıraktığı çöp yığınlarından yaka silkmeye başladı.

Beykoz Belediyesi, vatandaşların arkalarında bıraktığı çöp yığınlarını sosyal medya hesabından paylaşarak yeniden uyarılarda bulundu.

Beykoz çok güzel hastaginin kullanıldığı paylaşımda 'var bir hayalimiz' ifadelerini kullanılırken, kinayeli cümlelere yer verildi.

beykozyinecopyiigini4 AhzGOMG4dM

Beykoz Belediyesi o paylaşımında, "Kimse giderken arkasında çöp bırakmıyor. Yeşilimizi kendi bahçesi gibi koruyor." ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi