Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’un kalecisi sahada kalp krizi geçirdi

Beykoz’un birçok kulübünde kaleci olarak görev yapan Fatih Mumcu, İzmir’deki bir maçta geçirdiği kalp kriziyle hayatını kaybetti.

Beykoz'un birçok kulübünde kaleci olarak görev yapan Fatih Mumcu, İzmir'deki

Beykoz spor camiasının yakından tanıdığı Fatih Mumcu, İzmir'deki Bodrum Belediyesi ve 9 Eylül arasındaki final maçında ilk 11'de kaleci olarak bir kez daha sahaya çıktı.

Hasan Türker Stadı'ndaki karşılaşmanın 40. dakikasında kalp krizi geçiren Fatih Mumcu, stattaki sağlık ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Mumcu, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

beykozmumcudb2 TkmYvKJOKo

Beykoz'un sevdiği kaleci Fatih Mumcu, yarın (19 Nisan) öğle ezanının ardından Kavacık Yıldırım Beyazıt Camisi'nde kılınacak cenaze namazının akabinde Rüzgarlıbahçe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Mumcu, Beykozspor, Soğuksuspor, Gümüşsuyuspor, Kavacıkspor, Rüzgarlıbahçespor gibi ilçedeki birçok takımda görev yaptı.

Haber Merkezi