Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’un en renkli tribünü Ortaçeşmespor’da

İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Ortaçeşmespor’da bu sezon iç saha maçlarının çok renkli geçeceği düşünülüyor.

İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Ortaçeşmespor'da bu sezon

Aylar sonra Beykoz'da maçlarını oynamaya başlayan Bordo-Beyazlı camia saha kapatma cezasının sona ermesi ile birlikte bu sezon maçlarını oynayacağı Beykoz Stadına adeta akın etti.

Ortaçeşmespor Kulübünde As Başkan olarak da görev yapan Merhum Boyner Cem Çktin'in de özel bir etkinlik ile anıldığı Selimiye maçına bayan taraftarların da ilgisi bir hayli yoğundu.

renk beykoz 3 9ecshMsT G

Ortaçeşmespor Kulübü Başkan Vekili Serkan Çanur bu güzel görüntülerin geçtiğimiz sezonlarda da yaşandığına vurgu yaparken, " Ortaçeşmespor camiası takımlarına genci ihtiyarı, kadını erkeği ile her zaman için destek vermiştir. Hele ki yaşadığımız sıkıntılı süreçte gelen bu desteği daha da anlamlı buluyoruz. Herkese teşekkür ederim. Üzüldüğümüz tek nokta bu güzle insanlara bir galibiyet sevinci yaşatamamış olmamız " diye konuştu.

renk beyk r8 DPRnNUw

Ortaçeşmespor Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu ise Selimiye maçında yakaladıkları fırsatları değerlendiremedikleri için kırgınlık yaşadığını söylerken, "Güzel, coşkulu tribünler önünde çıktığımı bu maçı kazanmamız gerekmekte idi, kısmet olmadı. Bu arada müsabaka hakeminin de bize göre birçok yanlış karar tercihleri oldu bu da takımı ister istemez strese soktu. Bunu da göz ardı edemeyiz" dedi.

Spor Servisi