Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz’un çekiçli saldırganı serbest kaldı

Geçtiğimiz günlerde Beykoz Kavacık’ta elindeki çekiçle ATM’lere zarar veren şahıs serbest bırakıldı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Kavacık Mahallesi Orhan Veli Kanık Caddesi'ndeki ATM cihazlarına zarar verildiği ihbarını alan polis konuyla ilgili çalışma başlatmış ve  şüphelinin O.K. olduğunu belirlemişti.

Polisin yaptığı çalışma sonrası yakalanan O.K,  tedavisi için Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.  

Şüphelinin  geçen yıl aralık ayında savcılık talimatıyla polis tarafından yine bu hastaneye götürüldüğü ve tedavi edildiği belirlendi.  

İki özel bankanın güvenlik yetkililerinin, ATM'lere zarar verildiğini belirterek şikayetçi olduğu O.K'nin sabıka kaydının olmadığı ve daha sonra serbest kaldığı öğrenildi.

Haber Merkezi