Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz Ülkü Ocaklarından Başkan Aydın’a ziyaret

Beykoz Ülkü ocakları Başkanı Serdar Aytaç ve Yönetim Kurulu Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Beykoz Ülkü ocakları Başkanı Serdar Aytaç ve Yönetim Kurulu Beykoz

Ülkü Ocakları Başkanı Aytaç, Belediye Başkanı Murat Aydın’a hayırlı olsun dileklerini iletirken Beykoz gençliğinin başta bağımlılık olmak üzere sorunlarını ifade ederek, bu alanda yapılacak her türlü çalışmaya destek olacaklarını söyledi. Aytaç sporcu gençlerin de daha geniş imkânlara kavuşmaları yönünde ciddi çalışmalara ihtiyaç olduğunu ifade etti.

ulku 8 vGAb8RCHEf

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Ülkü ocaklarının yapacakları projeleri her zaman açık olduğunu ifade ederek bu konularda birlikte çalışabileceklerini belirtti. Aydın, Ülkü Ocakları’nın, vakıf olması nedeniyle özellikle yer konusunda daha iyi imkânlara sahip olması gerektiğini söyledi. Murat Aydın bu konuda belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarına ifade etti.

ulku 5 eCsNjDvqBL

Beykoz’un geleceğine yönelik çok önemli projeleri olduğunu belirten Belediye Başkanı Murat Aydın gençlerin bu noktada çok önemli rolleri olacağını ve Beykoz gençliğinin temsilcisi olan tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışmak istediklerini ifade etti.

ulku 2 Nkp DTTVW2

Aytaç ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Murat Aydın’a, Cumhur İttifakı’nı sembolize eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin birlikte çekilmiş fotoğrafını hediye etti.

Haber Merkezi