Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz Trabzonlular Derneği yine ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Beykoz Trabzonlular Derneği, her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı alışveriş kartı yardımını bu yılda gerçekleştiriyor.

Beykoz Trabzonlular Derneği, her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı

Beykoz Trabzonlular Derneği, Ramazan ayında gelenek haline getirdiği ihtiyaç sahiplerine alışveriş kartı desteğini bu yıl da sürdürüyor.

Hayırseverler ve yönetim kurulu üyelerinin destekleriyle gerçekleştirilen yardımla bu yıl 280 aileye el uzatılacak.

Yardım programına ilişkin açıklama yapan Beykoz Trabzonlular Derneği Başkanı Erdal Uzuner, "İhtiyaç sahibi ailelere 2 bin lira tutarında alışveriş kartı veriyoruz. Toplamda 280 adet alışveriş kartını yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız dağıtıyor. Ramazan ayının bereketi, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla imkanlarımız ölçüsünde yardım yapmaya çalışıyoruz. Destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Haber Merkezi