Beykoz muhtarlarından AK Parti programına yoğun ilgi
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği “Muhtarlar Günü” programında Beykoz’dan 40 mahalle muhtarı katıldı.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir’in, yerel yönetimlerde muhtarların önemli bir unsur olduğuna vurgu yaptığı toplantıya; AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan ve Muhtarlar Derneği Başkanı Cengizhan Turaman hazır bulundu.

Muhtarlarımız, mahalle kahramanlarıdır
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir günün önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Muhtarlarımız bizim vazgeçilmezimizdir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir, “Muhtarlarımız bizim vazgeçilmezimiz. Eğer yerel yönetimler ve belediye başkanlarımız başarılı olmak istiyorlarsa, yaptıkları hizmetin merkezinde insan olacaksa, başta muhtarlarımızla temaslarının ve ilişkilerinin son derece iyi olması gerektiğini düşünüyorum. İnsanlara dokunmanın birinci ve en kestirme yolu muhtarlarımızdır; onlar mahallenin bilgeleridir. Muhtarlarımız geleneğin temsilcileridir. Geçmişten gelen tarihi birikimin geleceğe aktarıldığı yegâne yerlerdir.” dedi.

Muhtarlarımızı siyasetin en kıymetli unsurları olarak görüyorum
AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, “Muhtarlarımızı her daim siyasetin en kıymetli ve en önemli unsuru olarak görüyorum. Muhtarlarımız, mahalle kahramanlarıdır. Bizlere ilettiğiniz talepleri, özellikle de mahallelerimize dair olanları, hem muhtarlık müessesesinin meseleleri hem de mahallelerimizin beklentileri açısından bizzat takip edeceğim.” ifadelerine yer verdi.

Programda, İstanbul’da en genç muhtar olma unvanını taşıyan, Esenler Kemer Mahallesi Muhtarı Ece Nur Altaş, İstanbul’un en tecrübeli muhtarı Beyoğlu Arapcami Mahallesi Muhtarı Verkin Arıoba Kasapoğlu, Tüm Muhtarlar Federasyonu Başkanı Selami Aykut ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan Vekili Dursun Ali Yıldız’da söz aldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu Muhtarlar Günü programına Beykoz’dan katılan mahalle muhtarları ise şunlar oldu:
Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cengizhan Turaman,
Kavacık Mahalle Muhtarı Yasemin Şahin
Akbaba Mahalle Muhtarı Yüksel Kılıç
Soğuksu Mahalle Muhtarı Muammer Aydınoğlu
Göztepe Mahalle Muhtarı Arzu Kuşdili
Beykoz Merkez Meral Nalbantoğlu Manav
Gümüşsuyu Mahalle Muhtarı Zekiye Kanbur
Rüzgarlıbahçe Mahalle Muhtarı İrfan Mardin
Tokatköy Mahalle Muhtarı Galip Bekaroğlu
Fatih Mahalle Muhtarı Recep Baltacı
Polonezköy Mahalle Muhtarı Özer Okumuş
Görele Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Kepoğlu
Anadoluhisarı Mahalle Muhtarı Güzin Merve
Çiftlik Mahalle Muhtarı Hayrettin Şenol
Anadolukavağı Mahalle Muhtarı Serdar Mehmet Çağlar
Çengeldere Mahalle Muhtarı Hakan Demirtaş
Anadolufeneri Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Çiftçi
Elmalı Mahalle Muhtarı İlyas Yeşilyurt
Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Bilal Kurt
Alibahadır Mahalle Muhtarı Ali İhsan Aydın
Kaynarca Mahalle Muhtarı Ahmet Öztürk
Paşamandıra Mahalle Muhtarı Mustafa Göllü
Riva Mahalle Muhtarı Mevlut Eren
Poyrazköy Mahalle Muhtarı Mehmet Kalafat
Örnekköy Mahalle Muhtarı Talip Güney
Zerzevatçı Mahalle Muhtarı Gökhan Akan
Kılıçlı Mahalle Muhtarı Ali Aslan Özdem
Göllü Mahalle Muhtarı Ahmet Ayvaz
Mahmutşevketpaşa Kemal Özmen
Dereseki Mahalle Muhtarı Orhan Karamahmutoğlu
Alibahadır Mahalle Muhtarı Ali İhsan Aydın
Yalıköy Mahalle Muhtarı Necmi Gösterit
Cumhuriyetköy Mahalle Muhtarı Murat Çöker