Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz Muhtarları sahur bereketine ortak oldu

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, mahalle muhtarlarıyla sahur sofrasında bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, mahalle muhtarlarıyla sahur sofrasında bir

Aydın, mahallelerin sesi muhtarları sahurda ağırlayarak Ramazan Ayı’nın ve gecenin bereketini paylaştı.

Beykoz Millet Sofrası’nda gerçekleşen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, Muhtarlık İşleri Müdürü Yavuz Kakı, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve mahalle muhtarları katıldı. 

Başkan Murat Aydın: “Gönül Gönüle Hizmet Yolculuğumuz Devam Ediyor”

Ramazan Ayı vesilesiyle iftardan sahura toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek kardeşlik ve dayanışma iklimini yaşattıklarını söyleyen Başkan Murat Aydın: “Beykoz’umuzun mahallelerin sesi muhtarlarımızı ağırlıyoruz. El ele gönül gönüle Beykoz’a hizmet yolculuğumuz devam ediyor. İlçemizin mutluluğuna katkı verdiğiniz ve gecemize iştirak ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ramazan Ayı özelinde mahallelerdeki çalışmaların istişare edildiği buluşmada muhtarlar, hizmet talepleri ve önerilerini dile getirdi.

aydn2 NL7iU b2j4

Başkan Murat Aydın'ın, farklı meslek gruplarıyla buluştuğu sahur programları kapsamında dernekler ve spor kulüpleri temsilcileriyle de bir araya geleceği bildirildi.

Başkan Aydın, sosyal medya hesabından geceye ilişkin yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Sahur soframızda Beykoz’umuzun mahallelerin sesi muhtarlarımızı ağırlıyoruz. El ele gönül gönüle Beykoz’a hizmet yolculuğumuz devam ediyor."

baskan

Haber Merkezi