Mahalle sakinlerinin bir araya geldiği iftar programı, Beykoz’un tanınmış isimlerinden Ahmet Baygın ve Kerem Kuru’nun öncülüğünde düzenlendi.
Programa, mahalle sakinlerinin yanı sıra çeşitli siyasi parti, sivil toplum kuruluşu (STK) ve dernek temsilcileri de katıldı.
Beykoz Merkez Mahallesi'nin toplumsal dayanışma ve güçlü komşuluk ruhunu bir kez daha yansıtan iftar yemeği, birlik, beraberlik ve kardeşlik hukukunun gelişmesine katkı sağladı. Katılımcılar, geleneksel yemeklerin tadını çıkarırken aynı zamanda mahallelerinin huzurlu atmosferinde bir arada olmanın keyfini sürdü.

Programda kısa birer konuşma yapan Ahmet Baygın ve Kerem Kuru, hem katılımcılara teşekkür etti hem de bu tür organizasyonların mahalle kültürünü yaşatmak açısından büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.
Ahmet Baygın, “Bugün burada, Beykoz’un güzel insanlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, bu geleneği sürdürebiliyor olmanın gelecek nesillerimize ışık olacağına yönelik inancımı da ifade etmek istiyorum.

Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek adına bir araya geldik. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Mahallemizdeki huzuru ve dayanışmayı pekiştirmek, birlikte daha güçlü bir toplum oluşturmak için bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Kerem Kuru ise, “Ramazan, bizlere sadece oruç tutmanın ötesinde, yardımlaşmayı, paylaşmayı ve insan olmanın değerlerini hatırlatıyor. Beykoz Merkez Mahallesi’nde bu iftarı her yıl gerçekleştiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Katılım gösteren tüm misafirlerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Birlikte daha nice yıllar bu geleneği yaşatmayı umuyoruz." dedi.
İftar programı, katılımcıların birlikte dua etmesiyle sona ererken, konuklar, takdirlerini ifade ettikleri organizasyon emekçilerine de teşekkürlerini dile getirdi.
Haber Merkezi