Beykoz Belediyesi Spor Kulübü bünyesinden yetişmiş isimlerden oluşan Koç Ortaokulu Yıldız Erkek Hentbol Takımı, İstanbul Gençlik ve Spor Müdürlüğü Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkek İl Birinciliği yarışmalarında çıkardığı başarılı maçların ardından İstanbul 2. Türkiye Şampiyonasına katılmaya ha kazandı.
Okul beden eğitimi ve spor öğretmeni Mustafa Midilli yönetiminde müsabakalara çıkan başarılı takıma Beykoz Belediyesi Hentbol Altyapı Takımlar Antrenörü Çetin Tiryaki de destek veriyor.

Beykoz Koç Ortaokulu Yıldız Erkek Hentbol Takımı Türkiye Şampiyonasında da derece hedefi ile antrenmanlarını sürdürüyor.

Antrenör Çetin Tiryaki ise, "Ben bu gençlerimize güveniyorum… İnşallah Türkiye Şampiyonasında da ilçemizi en iyi şekilde temsil edip, derece yaparak gelecekler. Sporcularımız şimdiden büyük bir heyecan yaşıyor, maçların başlamasını sabırsızlıkla bekliyorlar. Ben bu kadrodaki isimlerin ileride Türk Hentbolunda adlarından çok söz ettireceğine inanıyorum. Daha üst yaş seviyelerinde buna mutlak surette şahitlik edeceğiz" diye konuştu.
Spor Servisi