Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beykoz İshaklıspor’da geri sayım başladı

TFF 3. Lig 2. Grubunda mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor’da Bolu-Abant Kampı tamamlandı.

TFF 3. Lig 2. Grubunda mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor'da

Bordo – Mavili Kafile Beykoz’a dönüş yaparak dinlenmeye çekildi.

Tarihinde ilk kez Profesyonel Ligde çıkılacak ilk resmi müsabaka için heyecanlı bir bekleyişe geçen Beykoz temsilcisinde Futbolcuların Lisans İşlemleri devam etmekte.

ishakli haber 1 yI3oGu73d5

Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel Profesyonel Ligde mücadele edeceklerini ancak buruk bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederken, "Bilindiği üzere Beykoz İlçemizde uzun yılların ardından yaşadığı şampiyonluk ile profesyonel lig heyecanını geri getirmiştik. Ancak maçlarımızı oynamayı beklediğimiz Beykoz Stadında, tadilata girileceği gerekçesi ile maçlarımızı Beykozlu futbolseverler önünde oynama hakkımız ortadan kalktı. Bu süre zarfında Beykoz Stadında hiçbir çalışma tadilat izi olmamasını da manidar buluyoruz. Hiç olmazsa sezonun ilk maç heyecanını burada yaşamak isterdik. Mecburen bir saha göstermemiz gerektiği için Alemdağ Stadını bildirdik. 7 Eylül Cumartesi günü Saat 16.30'da başlayacak maçta Türk Metal 1963 Takımını konuk edeceğiz. İnşallah alacağımız galibiyete lige 3 puanla başlamak istiyoruz" diye konuştu.

ishakli hab iPiiyQYzl7

Bordo-Mavili ekibin Başkanı Ali Cinel, Beykozlu futbolseverleri ilk maçlarına davet ederken, "Beykoz İlçemizdeki tüm takımlar için 2024-25 Sezonun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin." dedi.

Spor Servisi